Tahir Büyükakın

Sevgi Evi, Huzurevi ve Şehitlerimizin Emanetleri Ziyaret Edilerek Bayramlaşıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kurban Bayramına özel bir dizi ziyaretlerde bulunarak, gönülleri fethetmeye devam ettiler. 

Sevgi Evi Ziyaret Edildi

Her fırsatta Devletimizin şefkatine emanet edilen çocuklarımızla bir araya gelen Yavuz Çifti, Kurban Bayramının ilk gününde Kocaeli Kassel Şehri Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasını ziyaret ettiler.

Çocuklar ve Sevgi Evi yetkilileri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, çocuklarımızı anne baba şefkatiyle kucaklayarak birlikte bayram sevinci yaşadılar. Bayramlarını kutlayan, bir talepleri veya ihtiyaçları olup olmadığını soran Yavuz Çifti, çeşitli hediyeler vererek sevinçlerine ortak oldular.

Huzurevi Sakinleri Ziyaret Edildi, Bayramları Kutlandı


Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, her zaman yanlarında oldukları, her daim destek ve sevgilerini paylaştıkları büyüklerimizi bu bayramda da unutmadılar.


İlk olarak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan İzmit Yenişehir Mahallesindeki Kocaeli Huzurevi sakinlerine karanfiller vererek bayramlarını kutlayan Yavuz Çifti, büyüklerimizle yakından ilgilenerek, bir süre sohbette bulundular.

Vali Yavuz yapmış olduğu konuşmalarında: “Kıymetli büyüklerimiz, öncelikle mübarek Kurban Bayramınızı gönülden tebrik ediyorum. Biraz önce de Devletimizin şefkatine emanet edilmiş, sevgi evlerinde kalan küçük yavrularımızı ziyaret ettik, onlarla bayramlaştık, onlarla hal hatır ettik, çeşitli hediyeler vererek onlarla güzel bir bayram sevinci yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yılda sosyal hizmet ve sosyal politikalar alanında devrim niteliğinde değişikler yaptık. Huzurevi inşaatımız hızla devam ediyor. Karşılaştığımız bir takım sorunları çözdük ve inşallah da zamanında bitirerek sizleri buradan daha modern ve daha büyük imkânlara sahip bir binaya taşımış olacağız. Dileğimiz ve temennimiz de o’dur.  Çünkü sizler ömrünü bu memleket için harcamış, bizim tecrübe abidesi büyüklerimizsiniz. Büyüklerinin kıymetini bilmeyenler hayatın anlamını anlayamazlar. Sadece sizler için değil, engellilerimizden yaşlılarımıza, anne veya babasının terk ettiği çocuklara kadar her alanda çok büyük hizmetler yürütüyoruz. Bu hizmetleri de yapmaya devam edeceğiz. Sizlerden tek bir dileğimiz var; lütfen bu devlete dua edin, bu aziz millete dua edin. Bu vesileyle bir kez daha bayramınızı tebrik ediyor, bereketli, hayırlı, sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Huzurevi sakinleri adına söz alan İzzet Özer amca ise: “Sayın Valim ve değerli eşine hoş geldiniz diyorum. Her gününüz bayram olsun. Ziyaretleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin.”  diyerek, konuklara hitaben şiir okumasıyla sözlerini sonlandırdı.


Şehit Aileleri ile Bayramlaşıldı


Özel ve anlamlı günlerde şehit ailelerimizi de unutmayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kurban Bayramı’nın ilk gününde şehitlerimizin emanetlerini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordular.

Şehitlerimizin emanetlerini önemseyen, onlarla bir araya gelerek özel bir ilgi gösteren, dertlerini dinleyen ve çözüm için gerekli imkânları oluşturan Yavuz Çifti, Şehitlerimiz; İskender Ercan, İhsan Uğur ve Ömür Ertuğrul Sarı’nın ailelerini ziyaret ettiler.

 
Şehitlerimizin emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti: “Kutsal değerleri için fedakârlıklarda bulunan şehitlerimizin emanetleri ile Kurban Bayramında bir arada olmak, bizim için bir onurdur. İsteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Kurban Bayramlarını tebrik ettiler. 


Dualar eden, mutlulukları yüzlerinden okunan şehitlerimizin aileleri: “Sizin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin.” diyerek Yavuz Çiftine, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.


Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Bayramlarını kutlayan Yavuz Çifti, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ettiler. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Yavuz Çifti, onlara çeşitli armağanlar vererek sevinçlerine ortak oldular. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sevgi Evi, Huzurevi ve Şehitlerimizin Emanetleri Ziyaret Edilerek Bayramlaşıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!