Servet Günay Bu Kadar Siyaset Bilmez Tarih Bilmez Biri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın tehditvari söylemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. AKP’li Günay’ın kendi partisinden bir haber yaşadığını ifade eden Başkan Soyluçiçek:” İşte bu ve bunun gibi zihniyetli kişiler sebebiyle ülkece kalkınamıyoruz.”dedi.

Her mecranın iktidarın elinde olduğu gibi yargınında iktidar elinde olduğunu belirten Başkan Soyluçiçek;Öncelikle AKP’li Günay’ın siyaset bilmezliği keza tarih bilmezliği bu yaptığı bedbah basın açıklamalarından dolayı kendini fazlaca aşikâr etti. Tehditvari konuşması da cabası. Bir siyasiye, halkı temsil eden bir başkana yakışmayan şekilde konuşuyor. Literatürünün bu denli dar olduğunu, siyaset kürsüsüne yakışmadığını bu basın açıklamasıyla bir kez daha anladık. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptıklarından bir haberler. Bu cahil cesateti de zaten buradan geliyor. Yargının AKP’nin elinde olduğunu ve bu sebepten dolayı sürekli Cumhurbaşkanı’nın tazminat davası açıp, kazandığı milletçe biliniyor, görünüyor. Bu haklılık değil tam aksine haksızca elde edilen kazançların sahte galibiyetidir. Yargının ellerinde olduğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünkü görülen Ankara’da uğradığı yumruklu saldırı davasında bile kendini belli etmiştir. Tıpkı TÜİK gibi, RTÜK gibi, Merkez Bankası gibi…

“ÖNCE KONUYU KAVRAMALISIN GÜNAY”

Bir gülünç olan diğer husus da hastaneler. Siz iktidarsınız hastane yapmak sizin göreviniz. Bunu lütufmuş gibi lanse edemezsiniz. Onca vergi zaten cebinize gidiyor, hazinede para bile bırakmıyorsunuz bir zahmet hastaneleri de yapın. Ama önemli olan sadece hastane yapmak değil bir de işletebilmek. Görüyoruz.Sağlık çalışanları teker teker yurt dışına gidiyor. Neden pervasızca konuşmalar sebebiyle. Yaptığınız usulsüzlükler sebebiyle.  İşte bu derece iş bilmez bir iktidar var karşımızda. Görecegiz yakında o çok övdükleri hastanelerde tek bir sağlık çalışanı bile kalmayacak. Zaten her sistemi çökerttiler. Eğitim, askeri, ekonomi, sosyal hayat, siyasal hayat. Yaşanılabilecek bir ülke dahi bırakmadılar. Bir de hiç hicap duymadan eski Atatürk Havalimanı hakkında konuşuyorlar. Sayın Günay, eğer bir şey hakkında konuşacaksanız önce fizibilite araştırması yapın, konuyu kavrayın. Siz bilmeden fütursuzca konuşuyorsunuz. Gülinç duruma duşuyorsunuz. Kâle alınmıyorsunuz. İyice hırslanıp, bir siyasiye yakışmayacak tehditvari konuşmalar gerçekleştiriyorsunuz. Saygıyı aşıp, bağırınca, tehdit edince, laubali konuşunca, düşük olan kelime haznenizi zorlayıp yalan beyanlara sığınınca, bir iki de alkış alınca haklı olmuyorsunuz. Böyle haklı çıkılmaz. Siz önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı ile ilgili söylemlerini inceleyin. Ama havuz medyadan değil. Her medyadan okuyun, ögrenin. Sonra zaten gerçeği anlayacak ve utancınızdan dolayı susacaksınız.

“KENDİNİ BİLMEZ SİYASİLER KOLTUKTA”

Tekrar söyledim yine söylüyorum. Bizim hukuksuz yaptığımız, yalan beyanda bulunduğumuz hiçbir şey yok. Çalmadık, çırpmadık, halkı, basını susturmadık. Batan gemiden mal yürütmedik. Haklının yanında olduk, yardıma muhtaç olanın elini tuttuk, ülke günbegün batarken ekonomi iyi nâraları atanlara gerçekleri tokat gibi yüzlerine vurduk, üslubu bozuk olanları ahlaka davet ettik. Liyakatsizliğe dur dedik. İşte bu yüzden ülke günbegün iflasa sürüklenmekte. İşte bu yüzden kendini bilmez siyasiler koltukta oturmakta. İşte bu yüzden Türkiye kalkınamamakta.”şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Servet Günay Bu Kadar Siyaset Bilmez Tarih Bilmez Biri!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!