Tahir Büyükakın

Sami Çakır’dan vefa ziyaretleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ekibi önceki gün ilçeyi ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile birlikte vefa ziyaretleri kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Pandemi sürecinde her daim vatandaşın yanında olmaya ve onların ihtiyaçlarına cevap vermeye ve sorunlarını çözmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi normalleşme sürecinin başladığı bu günlerde saha çalışmalarına ağırlık vererek ilçeyi ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte gün boyu hem vefa ziyaretleri hem de esnaf ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdiler.

MAHALLE MUHTARINDAN BİLGİ ALDILAR

Sabah başlayan program öncesi AK Parti İlçe Teşkilatında bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi durum değerlendirmesinde bulundular. Daha sonra hep birlikte sahaya inen Çakır, Şayir ve Yıldırım’ın ilk durağı Kayapınar Mahalle Muhtarı Mehmet Kara oldu. Kara’dan mahalle çalışmaları hakkında bilgi alan Çakır, belediyenin mahalle de yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

VEFA ZİYARETLERİ

İlçe Teşkilatının vefa ziyaretleri kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Çakır, Şayir ve Yıldırım daha sonra geçmiş dönemde teşkilatta görev alan Aziz Öner, Yasin Turak ve eski Kayapınar Mahalle Muhtarı M.Sıddık Turak’ı, İhsan Şanlı, Veysi Algaç ve Süleyman Polat’ı ziyaret ederek bir süre sohbet ederek istişarede bulundular.

ESKİ BAŞKAN TOLTAR’A KONUK OLDULAR

Çakır ve Yıldırım daha sonra önceki dönem Belediye Başkanı Ali Toltar ve geçmiş dönem ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulunan Musa Toltar’ı evlerinde ziyaret ederek bir süre hasbihal ettiler.

KANAAT ÖNDERLERİNE ZİYARET

Mahalle ziyaretlerine devam eden Çakır, Şayir ve Yıldırım ile birlikte belediye meclis üyeleri daha sonra ilçede ki kanaat önderleri Hacı Nuri Kılıç, Hamza Kılıç, Refik Çilek, Hacı Bekir Çelik ve Yabanşah Akıcı’yı ziyaret ederek durumları hakkında bilgiler alırken misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

ÇALIŞMALARI İNCELEYİP, ESNAFLA SOHBET ETTİLER

Çakır, Şayir ve Yıldırım ayrıca Kayapınar ve Turgut Özal Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Daha sonra hep birlikte mahalle esnafını da ziyaret ederek bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler verip istek ve taleplerini dinlediler. İkindi namazını Dilovası Merkez Camisinde kılan Çakır, Şayir ve Yıldırım burada cami cemaati ile de bir süre sohbet ettiler.

YENİ SEÇMENE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Çakır, Şayir ve Yıldırım, ilçe yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve meclis üyeleri ile birlikte Biber ailesine ziyarette bulundular. Burada yeni seçmen olan Yahya Biber’e gençlik kolları tarafından hazırlanan doğum günü sürprizi yaptılar. Doğum günü pastası ile birlikte Yahya Biber’in doğum gününü hep birlikte kutladılar.

AĞRILILAR DERNEĞİ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akşam saatlerine kadar süren ziyaretlerin son durağı ise geçtiğimiz yalarda yapılan olağan kongre sonrası Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanlığına seçilen Şerif Bozkurt ve yeni yönetimi oldu. Ziyarete Çakır, Şayir, Yıldırım’ın yanı sıra Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, bir önceki dönem Belediye Başkanı Ali Toltar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve meclis üyeleride eşlik etti. Bir süre Dernek Başkanı Şerif Bozkurt’la sohbet ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan milletvekilleri, Çakır, Yaman, Belediye Başkanı Şayir ve İlçe Başkanı Yıldırım, Bozkurt ve ekibine başarılar dileyerek Başkan Yıldırım, günün anısına hediye takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sami Çakır’dan vefa ziyaretleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!