Tahir Büyükakın

Recep Laç’tan Zehir Zemberek Açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Belediye Spor Kulüp başkanı Recep Laç’tan zehir zemberek açıklama.

ARTIK YETER, ONURUNUZLA İSTİFA EDİN!   

Herkesin bildiği üzere pandeminin ardından çok özlediğimiz futbol sezonu başladı ve bizler sevdiğine kavuşan çocuklar gibi özlemle, sevinçle bunu yaşadık. Dilovası Belediye Spor Kulübü olarak ilk günden beri felsefemiz doğru, dürüst ve karakterli bir takım ortaya çıkarmak. Dilovası’nın adını tüm şehrimize hayranlık ile duyurmak. Bu arzu ve isteğimiz aynı şekilde devam etmektedir. Çoğu zaman maruz kaldığımız haksızlıklar ve ithamlara tüm spor kamuoyu şahittir. Lakin bu haksızlıkların ve adaletsizliğin artık futbolun sözde patronları tarafından yapılıyor olması canımıza tak etmiş durumda.

Ligin ilk haftası Suadiyespor’la oynadığımız ve zorlu bir müsabakadan sonra 1-0 kazandığımız alnımızın ak sütü gibi helal olan 3 puanımız, Kocaeli ASKF Futbol İl Tertip Komitesince adeta gasp edilmek istenmiştir. Futbolun adaletini ve kurallarını değil, içlerinde ki Dilovası nefretini işleten bu zihniyet Futbol Müsabaka Talimatın da yazan kuralları uygulamamış haksız ve kanunsuz bir şekilde kazandığımız 3 puanı gasp etmiştir.

Sporcumuz Temmuz Ayından beri İzmit’te de birçok takımda antrenmanlara çıkmış askerlikle hiçbir ilişiği olmayan ve bize katılıp 2 aydır idman maç yapan birisidir. Asker olduğu ile ilgili en ufak bir bilgimiz veya şüphemiz olsa neden takımımıza alalım oynatalım? Hangi asker 3 ay dışarıda olabilir? Hangi kulüp sporcularından askerlik belgesi ister?

Suadiye Spor kulübünün delilsiz iddiasını incelemeye alan İl Tertip Komitesi ve Mithat Ağa, Futbol Müsabaka Talimatı 23.maddede geçen, hükmen mağlubiyet kararları ile ilgili başvurular mutlaka bir delile dayanmak zorundadır, delile dayanmayan başvurular incelenmez maddesine ve bu maddeye ilişkin başvurumuza hiçbir gerekçe göstermeden ret cevabı vermişlerdir. Madem Futbol Müsabaka Talimatını uygulamayacaksınız, madem kural ve kanunlar sizin için geçersiz, sizin için tek geçerli olan ahbap çavuş ilişkileriyse o zaman o koltukları işgal etmekten vazgeçecek ve gideceksiniz !!

Bizim kazandığımız 3 puanımızı silen Mithat Ağa, Cezalı oyuncu oynatan Suadiye Spor’un zaten sıfır olan puanını neden -3 yapmamaktadır? Hiçbir kusurumuz olmamasına rağmen hukuksuzca 3 puanımızı gasp edenler, zaten sıfır puanı olan Suadiye’ye hükmen mağlubiyeti nasıl vermişlerdir? Sıfır puanlı bir takıma hükmen mağlubiyet veriyorsan -3 puanla lige başlaması gerekmiyor mu? Burada neden biz mağdur ediliyoruz.

 Mithat Ağa 9 Kasım’da yayınladığı Tertip Komitesi Kararını neden Federasyon Sitesinden kaldırıp 12 Kasım’da tekrar yüklediğini tüm spor kamuoyuna açıklamak zorunda? Kimlerle ne gibi pazarlıklar yapıldı da o kararlar olduğu gibi tekrar yayınlandı? Sn Başkan Murat AYDIN, İl Temsilcinize yayınladığın kararları neden kaldırdın diye sordunuz mu? Bu rezil konunun neresindesiniz?

Bizim itirazımız ve bir iddiayı incelemeye alamazsınız, hükmen mağlubiyet kararı verilebilmesi için mutlaka delil olmalı maddesini gözünüzün içine sokmamıza rağmen, hiçbir gerekçe göstermeden başvurumuzu nasıl reddedersiniz?

Madem başvurumuzu reddedecektiniz, neden öncesinde bizi gazetecilere aratıp konu Ankara’ya gidecek ne bekliyorsunuz gibi bir ağız yoklaması yaptırdınız? Ankara’nın vereceği cevaptan mı korktunuz?

Sn Mithat Ağa ve Kocaeli ASKF tarafsızlığını, güvenilirliğini ve adaletini yitirmiştir. Dilovası’na olan bu kin ve nefretleri ile o koltuklarda oturmamaları futbola hizmettir. Yeter artık düşün bu futbolun ve Dilovası’nın yakasından. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır, biz Hak’kı sonuna kadar savunacağız ve yükselteceğiz. Hak arayışımıza da devam edeceğiz. Sadece belirli kişilerin federasyonu olmaktan kurtulana kadar da mücadelemizi bırakmayacağız?

Mithat Ağa ve Murat Aydın bu sorulara cevap verin ya da İSTİFA edin !!!

1) Futbol Müsabaka Talimatı 23. Maddede hükmen mağlubiyet kararı verilebilmesi için başvurunun mutlaka delile dayanması gerekmektedir, delile dayanmayan ve iddiadan ibaret olan başvurular İNCELENEMEZ diyor mu demiyor mu?

2) 9 Kasım da yayınladığınız Tertip Komitesi Kararlarınızı 10 Kasım da neden yayından kaldırdınız? Bu çok önemli bir sorudur ve mutlaka cevap verilmesi gerekmektedir, kimlerle ne pazarlıklar yapıldı?

3) Sayın Mithat Ağa, başvurumuzu önce Ankara’ya göndereceğinizi belirtip sonra göndermekten neden vazgeçtiniz? Başvuruyu okuduğunuzda Ankara’dan gelecek cevabı gözünüz kesmedi mi?

4) Sn Mithat Ağa, Bizim +3 olan puanımızı silip SIFIRA düşürdünüz, peki cezalı oyuncu oynatmaktan hükmen mağlubiyet kararı verdiğiniz Suadiye Spor’un SIFIR olan puanını neden EKSİ ÜÇ’e düşürmüyorsunuz?

5) Dilovası Kulüplerine ucuz ucuz hükmen mağlubiyet kararları verip (Dilovası-Çerkeşli) haklı başvurularını hiçbir gerekçe göstermeden hukuksuzca reddedip (Dilovası-Diliskelesi) kendinize yakın kulüplere bu çeşit iltimaslar geçmeniz karşısında biz hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Bu tutumunuzun ve Dilovası düşmanlığınızın gerekçeleri nelerdir?

Bizler Dilovası Kulüpleri Olarak Bu Adaletsizliğin Peşini Asla Bırakmayacağız Ve Sesimizi Daha Yüksek Duyuracağız. O Koltukları İşgal Eden Sizlerde Artık Oturduğunuz Koltukları Bırakıp Gidin, Bir Dakika Bile Orada Oturmamalısınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Recep Laç’tan Zehir Zemberek Açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!