Protokolden Yılbaşı Ziyaretleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Büyükgöz ve protokolden yılbaşı akşamı ziyaretler. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan görev başındaki itfaiye, zabıta, jandarma ve emniyet güçlerini ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Protokol ayrıca, hastaneyi de ziyaret ederek hastalara moral verdi.

Başkan Büyükgöz ve protokolden yılbaşı akşamı ziyaretler. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yılbaşı akşamı ilçede görev başında olan itfaiye, zabıta, emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarını ziyaret ederek kolaylıklar diledi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte ilk Beylikbağı’ndaki itfaiye komuta merkezine geçen heyet, görev başındaki itfaiyecilere kolaylıklar diledi. Heyet ile birlikte itfaiyenin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Memleket her zaman olduğu gibi güvende. Polis ve jandarmamızla beraberiz, yeni yıla güve dolu bir başlangıç yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Beraberindeki heyet ile birlikte, yılbaşı akşamının son ziyaretini Fatih Devlet Hastanesi acil servisine yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yeni yıl hastalara şifa, hasta yakınlarına hayırlı haberler, tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirsin inşallah” diyerek hastalara ve yakınlarına moral verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Protokolden Yılbaşı Ziyaretleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!