Tahir Büyükakın

Peynirci Baba’ nın Polorları Dik İş Elbiselerinden

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bölgemizin başarılı firmalarından Peynirci Baba bölgemizdeki şubelerini arttırıp güçlendirdikten sonra bildiğiniz üzere ulusal çapta bir büyümeye gitmişti. Bu anlamda kurumsal kimlik çalışmaları da yapmış çalışanlarını eğiterek hitaplarına, tek tip kıyafetlede görüntülerine bir yenilik getirmişti Yine bölgemizin en başarılı İş İlbiseleri Üreticisi olan Dik İş Elbiseleri ile çalışan peynirci bana bugün 1500 adet poları yetkililerden teslim aldılar.
Kahvaltılık ürünler söz konusu olduğunda aradığı her ürünü tek çatı altında bulmak isteyenlerin adresi Peynirci Baba, 1996 yılından bu yana yöresel kahvaltılık mağazaları olarak hizmet veren ve açılan yeni şubeleriyle, gün geçtikçe daha fazla kişiye ulaşan bir lezzet merkezi. Peynirci Baba Yöresel Kahvaltılık Mağazaları Genel Müdürü Mehmet Keskin;
Keskin ailesi olarak Peynirci Baba, ilk dükkânını 1996 yılının Mart ayında Gebze Çarşı’da Mustafa Paşa Camii’nin karşısında 15 metrekarelik bir alanda açtı. Gebze gelişmekte olan bir ilçe, aynı zamanda bir sanayi merkezi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen insanların işyerleri Gebze’de. Her yöreden insan var, biz de yöresel kahvaltılık ürünler konseptiyle hizmet verdiğimiz için Gebze’nin doğru bir başlangıç olacağını düşündük. Ayrıca Gebze; İstanbul-Kocaeli yolu üzerinde de önemli bir geçiş noktası. Anadolu’nun da Avrupa’ya açılan bir kapısı, o nedenle faaliyetlerimizin başlangıç noktası Gebze oldu.
Türkiye’yi köşe bucak gezerek her yörenin en kaliteli, en lezzetli ve en özel kahvaltılık ürünlerini arayıp buluyoruz. Raflarımızda yerini alan ürünler, özel ürünler olduğu için insanlar bulundukları her bölgede Peynirci Baba Şarküteri Mağazaları’ndan alışveriş yapmak istiyorlar. Onlara yöresel peynir ve zeytin çeşitliliği sunuyoruz, bu çeşitlilik içinde seçme şansları var. Pek çok şube teklifi müşterilerimiz tarafından bize iletiliyor. ‘Ne zaman bizim ilçeye geleceksiniz’ şeklinde sorularla sık sık karşılaşıyoruz. Gebze’de yaygınlaştıktan sonra, İstanbul, İzmit, Bursa, Sakarya ve Zonguldak’ta da mağazalar açmaya başladık. Bölgenin nüfus yoğunluğu da bizim şube açmamızda büyük bir etken tabii.

İşini kaliteli yapan her insan gibi biz de yaygınlaşacağımızı ve bir marka olacağımızı düşünüyorduk. Çünkü işimizin her ayrıntısıyla kendimiz ilgileniyoruz, işin mutfağında yetiştiğimiz için tüm ürünleri yakından tanıyoruz.

Ürünlerini ve işini yakından takip etmenin yanı sıra; başarımızdaki sır ekip ruhu. Bizler tüm yönetim kadroları olarak tüm çalışanlarımızla ailenin bireylerini temsil ediyoruz. Peynirci Baba olarak biz; bölge müdürlerimiz, mağaza müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız ve çalışanlarımız ile birlikte bir aileyiz. Ekip olarak müşteri memnuniyeti için hep birlikte hareket ediyor, buna göre kararlar alıyor, uyguluyor, eğitimlerimizi ve aktivitelerimizi de bu doğrultuda düzenliyoruz. Başarılı kurumların arkasında mutlaka iyi ekipler bulunur, bizlerin de başarısının sırrı ekip ruhudur.
Ayrıca Tüm Türkiye’de olduğu gibi dünyadaki kahvaltılık sektörünü de yakından takip ediyoruz, kendimizi ve mağazalarımızı da sürekli müşterilerimizden gelen taleplere göre geliştiriyoruz. İşini bu kadar yakından takip eden ve severek yapan insanlar olarak, bugün geldiğimiz noktadan da oldukça memnunuz.
Peynirci Baba’nın marka bilinirliği ve kalitesi artık Marmara Bölgesi’ni aştı, Türkiye’nin her bölgesinden tüketiciler ve yatırımcılar bizlere ulaşarak, franchise almak istediklerini söylüyorlar. Lojistik ve insan kaynakları olarak her bölgeye yetişemediğimiz için, franchise sistemine son zamanlarda daha sıcak bakıyoruz. Bizim henüz ulaşamadığımız noktalarda da tüketicilerimiz ürünlerimize franchise şubelerimiz aracılığıyla ulaşsın istiyoruz.
Öncelikle ürün satışı, tezgah ve reyon arkasından başlar. Bu nedenle tüm personelimize bu bilinçle hareket etmeleri gerektiğini belirtiyoruz. Bir ürünün tazeliğini ve hijyenini korumak da bizim çalışanlarımızın görevidir. Profesyonel eğitmenler tarafından verilen ve düzenli olarak tüm personelimize uyguladığımız hijyen, satış ve halkla ilişkiler eğitimlerimiz var. ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Peynirci Baba’ nın Polorları Dik İş Elbiselerinden

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!