Tahir Büyükakın

Pembe Kayalıklar kime emanet

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bölgemizin en güzel yerlerinden biri olan Kandıra’ nın Cebesi Sahilindeki Pembe Kayalıklar son günlerde artan çevre kirliliği yüzünden sağlık açısından çirkin görüntülere sahne oluyor. Maalesef eğlenmeye, pikniğe gelen insanların giderlerken çöplerini toplamamaları, buna karşın yetkili makamların buna bir önlem alma konusunda eksik davranışları daha büyük bir felaketin önüne geçilmesine olanak sağlıyor. Hızla artan insan nüfusu ihtiyaçları arttırmakta, insan eliyle yaratılan kirliliğin tabiata ve çevreye verdiği zararın boyutu her geçen gün artmaktadır. Yaşamı daha mükemmel bir hale getirmek, daha sağlıklı ve uzun bir ömür sağlayabilmek amacına dönük bazı gelişmelerin, kırsal ve kentsel alanlarda doğal kaynaklarını bozduğu, su, hava, toprak kirlenmesine yol açtığı, bitki ve hayvan varlığına ve sağlığına zarar verdiği açıkça görülebilen bir gerçek haline gelmiştir. Bu anlamda bir an önce bölgede geniş çaplı bir temizliğin yapılması bir nebze de olsa çevre felakatinin önüne geçilmesini sağlar. Tabii burda en önemli faktör insanların bilinçlendirilmesi. Bunun içinde imkanlar doğrultusunda bölgede uyarıcı tabelalar asılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pembe Kayalıklar kime emanet

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

1 Yorum

  1. Kesınlikle size katılıyorum okadar kirli bir alanki adım atacak yer yok piknikçiler poset poset çoplerini alana birakip gitmişler belediyemizden rıcam oraya bir el atsın ve belirli noktalara cop kovaları koysun gerekirse uyarıcı tabelalar yerlestirip copün yere degil ait oldugu çop kovasina atilması dogtultusunda bilgi versin üzücü bir görüntü

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!