Neşe Egemen Estetik Merkezi hizmete girdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

Neşe Egemen tarafından kurulan  “Neşe Egemen Ayak Sağlığı ve Estetik Merkezi” Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde İstanbul Caddesi 639. Sokak  No 1’de 3. Kat üzerinde hizmete girdi.

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Açılışa ilginin yoğun olduğu gözlenirken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, gazetemiz genel yayın yönetmeni Olcay Karabağ ile çok sayıda katılımcı hazır bulundu.

Neşe Egemen Ayak Sağlığı ve Estetik Merkezi’nde ayak bakımı, tırnak bakımı, diyetisyen, epilasyon, bölgesel incelme, kalıcı makyaj, dudak vitamini, cilt bakımı, selülit,  çatlak, kirpik, lifting, kaş laminasyon, protez tırnak, manikür, pedikür gibi işlemler yapılıyor.

NEŞE EGEMEN’DEN “TEŞEKKÜR”

İşletmenin kurucusu Neşe Egemen yaptığı açıklamada “Bugüne kadar Acıbadem Sağlık Gruplarında öğrencilik, stajyerlik, diyetisenlik gibi farklı branşlarda görev aldım. Artık, Gebzelilere estetik ve ayak sağlığı konusunda hizmet vermek istiyorum. O yüzden tüm Gebzelilere bu hizmeti vereceğiz” diye konuştu.  Egemen, açılışta kendisini yalnız bırakmayan konuklara ise teşekkür etti.

İRTİBAT: 0 533 682 10 04

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Neşe Egemen Estetik Merkezi hizmete girdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!