Tahir Büyükakın

Necmettin Erbakan Köprüsünde yürüyen merdivenler bakıma alındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Necmettin Erbakan Yaya Üst Geçidinin güney çıkış yürüyen merdivenleri, bakım onarım çalışması yapılacağından 3 gün kapalı kalacak

Necmettin Erbakan Köprüsünde yürüyen merdivenler bakıma alındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde üst geçitlerdeki yürüyen merdiven ve asansörlerin periyodik bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Necmettin Erbakan Yaya Üst Geçidinin güney tarafında bulunan yürüyen merdivenler 3 gün boyunca kullanıma kapatılacak.

KENT GENELİNDE DÜZENLİ BAKIM

Büyükşehir Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde yürüyen merdiven ve asansörleri kullanabilmesi amacıyla Kocaeli genelindeki bütün ilçelerde yürüyen merdivenlerin periyodik bakımlarını yapıyor. Aylık periyodik bakımların yanı sıra yürüyen merdiven ve asansörlerde çıkabilecek arızalara da müdahale ve onarım hizmeti ekiplerce yürütülüyor. Böylece tüm yürüyen merdiven ve asansörlerin hizmet kalitesi artırılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Necmettin Erbakan Köprüsünde yürüyen merdivenler bakıma alındı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!