Nail Çiler’in 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Ticaret Odası olarak, 15 Temmuz darbe girişimini öğrendiğimiz ilk andan itibaren tüm yönetimimiz, üyelerimiz, kurum ve kuruluşlarımızla birlikte demokrasimize ket vurmaya çalışanların karşısında olduk. Milletimizin tek yürek halinde darbe girişimine karşı duruşunun en güçlü örneklerinden “15 Temmuz” gününde ve öncesinde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergimiz” Odamızda tüm ziyaretçilerimize açık olacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurum ve kuruluşlarımızın, milletimizin, güvenlik güçlerimiz ile birlikte aydınlık geleceğimizi söndürmek isteyen girişime karşı kararlı ve dik duruşu, hiç bir güç odağına teslim olmayacağımızı kanıtlamıştır.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve manevi değerlerimiz uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anar; korkusuz duruşlarıyla meydanlarda mücadele veren gazilerimize minnetlerimi sunar, 6. Yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarım.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nail Çiler’in 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!