Mollafenari’de tapular Başkan Büyükgöz’den

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze’de Mollafenari’de tapular Başkan Büyükgöz’den. İmar şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı Mollafenari’de hak sahiplerine tapularını düzenlenen törenle Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe protokolü takdim etti.  

Gebze’de Mollafenari’de tapular Başkan Büyükgöz’den. Gebze’nin mahallelerinde imar şuyulandırma çalışmalarına ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hak sahiplerine tapularını düzenlenen törenlerle takdim ediyor. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen tapu teslim törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, hak sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

GEBZEMİZ İÇİN MÜHİM ÇALIŞMALAR

Törende kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz şu ifadelere yer verdi: “2004-2009 döneminde Gebze Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevimi ifa ederken

ekibimizle Gebze İmar Planı’nın ilk taslağını hazırlamıştık. 2008 yılında ise kamuoyuna arz etmiştik. Ancak Gebze’miz için önemli bir yatırım olan Kuzey Marmara Otobanı’nın güzergâh değişimi ve

yapım aşamasının uzun sürmesi nedeniyle imar planımızı hayata geçirmek bugüne nasip oldu. Hem tapularını alacak 1.127 hemşerimiz için hem de Gebze’mizin bugünü ve yarını için mühim bir andır. Mollafenari artık planlı bir bölge. Özel mülk ve kamu alanlarıyla parsel parsel çizilmiş 282 hektarlık bir mahalle.147 hektar yapı alanımız, 222 yeni imar parselimiz var.

CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

Mahallemizde konut ihtiyacını karşılayan planlı şehrin bir örneği olarak cazibe merkezi haline gelecek. Hemşerilerimizin hem yaşam kaliteleri hem de gayrimenkul değerlerini yükselecek. 2019 yılında hizmete geldiğimizde söz verdiğimiz gibi Gebze’nin tamamında şehirleşme destanı yazıyoruz. Adem Yavuz, Hürriyet, Yavuz Selim, Kirazpınar, Arapçeşme… Hepsi tapularına kavuşmaya başladı. 1667 hektarlık alanda, 10 bin 926 tapu sorunu mesele olmaktan çıktı. Bizlerin gayretli çalışmaları ve hemşerilerimizin iş birliğiyle Gebze’mizde bir şehircilik destanı yazacağız, inşallah. Bugün gerçekleştirdiğimiz tapu teslim törenimiz bir nişan olsun. Hemşerimize ve Gebze’mize hayırlı olsun.”

HAK SAHİPLERİNE HAYIRLI OLSUN

Başkan Büyükgöz’ün ardından selamlama konuşması yapan KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Sessiz devrim dediğimiz gerçekleştiriyor. Söz verileni taahhüt edilen sözlerin büyük birçoğunu bu 3 yıllık zaman zarfından tamamladı. Yeni hizmetleri de üzerine ekliyor hamdolsun. Tapularına kavuşan kıymetli hemşerilerimizi kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Büyükgöz ve hazirun tarafından hak sahipleri tapu takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mollafenari’de tapular Başkan Büyükgöz’den

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!