Tahir Büyükakın

Minikler meslekleri tanıdılar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulübü öğrencileri “Büyüyünce Ben’’ etkinliği ile meslek gruplarını öğrendi. Minikler; doktor, aşçı, itfaiyeci, terzi, mühendis, ressam, astronot gibi birçok mesleği yakından tanıma imkânı buldu.

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri etkinliklerini sürdürüyor. Uzman eğitim kadrosu ile yarının büyükleri olan çocuklara büyük bir özveri ile eğitim veren Çocuk Kulüpleri, çocukların hayatına dokunmayı sürdürüyor. Yapılan etkinliklerle çocuklara dostluk ve arkadaşlığı aşılayan uzman eğitimciler, bir taraftan da çocukları hayata hazırlıyor. Bu kapsamda yapılan etkinlikte çocuklar keyif alarak meslek gruplarını yakından deneyimledi.
 “Büyüyünce Ben’’ etkinliğinde çocuklar büyüklerin yerine geçerek farklı meslek gruplarında farklı sorumluluklar edindi. Mesleklere ait iş elbiselerini giyen çocuklar, iş materyallerini de tanıdı. Her biri farklı bir meslek grubunda yer alan minikler sahnede arkadaşlarına mesleklerini tanıttı. Heyecanlanan minikler, öğretmenlerine bol bol sorular sorarak mesleklerin incelikleri hakkında fikir edindi.

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulübü öğretmenleri eğitici ve öğretici etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Minikler meslekleri tanıdılar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!