Tahir Büyükakın

MHP Gebze’nin iftar yemeğine yoğun katılım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve ilçe yönetimi, Gebze Öğretmenevi’nde geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi. Yaklaşık 1200 kişinin katıldığı iftar yemeğine Gebze protokolü, muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK)  tam katılım sağladı. İftar programından önce bir selamlama konuşması yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir,  “Mübarek Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar programımıza davetimize bizleri kırmayıp katılan ve helal soframızı bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum ” dedi.
Başkan Özdemir’in ardından selamlama konuşması yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Başkan Bülent Özdemir ve ekibini tebrik ediyorum. Bu manzara Başkan Özdemir’in Gebze halkının kalbinde yer aldığının göstergesidir. Bu vesileyle Tüm Türk Milletinin ramazan ayını tebrik ediyorum” diye konuştu. Herkese hayırlı Ramazanlar dileyen Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz, davetlerinden dolayı Başkan Özdemir ve ekibine teşekkür etti. Gebze’nin güzel insanları ile beraber iftar açmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı  Kurt, “Başta Bülent Özdemir olmak üzere tüm Gebze İlçe Teşkilatımı tebrik ediyorum. Allah emeğinizi zayi etmesin. Rabbim tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin” temennisinde bulundu. Okunan ezanın ardından, hep birlikte oruçlar açıldı ve dualar edildi.
MHP Gebze İlçe ilçe yönetimi, parti üyeleri, STK yöneticileri ve kamu kurumları yöneticilerinin katıldığı iftar programına, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel,  Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Murat Çoban,  Gebzespor  Başkanı Resul Tat, meclis üyeleri, muhtarlar,  STK temsilcileri, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Gebze’nin iftar yemeğine yoğun katılım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!