Mezarlıklarda bayram ikramı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kurban bayramı öncesi ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları yaparak ziyarete hazır hale getiren Çayırova Belediyesi, ziyarete gelen vatandaşlara çay, lokum ve kolonya ikram ediyor.  Vatandaşların bayram süresince yoğun olarak ziyaret edeceği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar, belediye ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi.  Akse ve Şekerpınar mahallelerinde bulunan mezarlıkları vatandaşların rahat bir şekilde ziyaret etmeleri için hummalı bir çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri, ziyarete gelen vatandaşlara ikramda bulunuyor. Şekerpınar ve Akse Mezarlığı girişinde stant açan belediye ekipleri, mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlara kolonya, çay ve lokum ikram ediyor.

CAMİLER TEMİZLENDİ

Öte yandan ilçedeki ibadethanelerde yıl boyunca rutin temizlik çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi de ilçede bulunan Cami ve  Cem Evi’nde bayram temizliği gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında tüm ibadethanelerde ahize, halı, pencere, vestiyer, mihrap, minberler temizlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mezarlıklarda bayram ikramı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!