Tahir Büyükakın

Meclis Üyelerini Vefa Buluşmasında Ağırladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Büyükgöz Meclis Üyelerini Vefa Buluşmasında Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 2004- 2024 Dönemi Belediye Meclis üyelerini Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen Ortak Paydamız Gebze Vefa Buluşması programında ağırladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye meclis üyelerini vefa buluşmasında ağırladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 2004- 2024 Dönemi Belediye Meclis üyelerini Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen Ortak Paydamız Gebze Vefa Buluşması programında ağırladı. Program ev sahibi Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediyesi Eski Başkanı ve KBB Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, belediye başkan yardımcıları, geçmiş ve yeni dönem meclis üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Konuklarını tek tek karşılayan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz akşam yemeğinin ardından Gebze’ye kazandırılan projeler, imar uygulamaları ve tapu sorununa getirilen çözümün yanı sıra belediye çalışmalarına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

BULUŞMA BİR AHDE VEFA

Vefa buluşmasına katılımlarından ötürü teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Meclis Üyesi Arkadaşlarım, Çok kıymetli eski meclis üyelerimiz, Değerli Çalışma Arkadaşlarım; “Ortak Paydamız Gebze” adını verdiğimiz 2004-2024 Dönemleri Arası Meclis Üyeleri Vefa Buluşmamıza hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu buluşma bir ahde vefa. Sizden bayrağı devralanların özveri ve gayretlerinin bir teyidi. Öncelikle bu buluşma vesilesiyle eski belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize Gebze’ye hizmetlerinden ötürü  teşekkür etmek istiyorum. Ebede irtihal etmiş meclis üyelerimizi rahmetle anıyorum.  Meclisimiz, hizmet aşkımız daim olsun inşallah. Bizi bir araya getiren bin ortaklığımız var.

BELEDİYECİLİK EKİP İŞİ

Hemşeriliğimiz; ilçemize, şehrimize, memlekete olan sevdamız. Bizi buralara kadar getiren hizmet aşkımız. Ne yapabilir, nasıl değer katabilirim heyecanımız. Her şey bir kenara dursun, Gebze’miz en güzeli olsun isteğimiz. Meclisin kapısından girdiğimiz andan itibaren bireysel isimlerimiz, unvanlarımız, kimliklerimiz yok. O koltuklara Gebzelilerin adıyla oturuyoruz. Bunlar tüm ayrılıklardan büyük. Belediyecilik ekip işi. Ekip ruhu ve anlayışıyla yönetilir. Tüm meclis üyelerimiz Gebze’nin karar merciinin bir mensubu. Meselemiz Gebze’nin iyiliği, güzelliği, refahı, bugünü ve yarını. Başkanlığa geldiğimiz 2019 yılında bugüne birlikte imza attığımız hizmet ve yatırımlarda görüyorum ki her birimizin aklında, gönlünde Gebze’nin selameti var. Kıymetli Hazirun, Vefa, insanın tarlasıdır;  ekilenler elbet bir gün yeşerir.  O sevginin mürüvvetinde boy atar ve gelişir.  2004-2009 yılları arasında ben de bir Gebze meclis üyesiydim.

HER HİZMETTE SİZLERİN DE EMEĞİ VE PAYI VAR

O zamanlar aynı sırada oturduğum arkadaşlarım bugün aramızdalar.  Birlikte ekipçe ektiğimiz tohumlar, hizmetlerimiz, yatırımlar… Hepsi koca çınarlar oldular. Gebze onlar sayesinde gelişti. Bugün ise Gebze Belediye Başkanı olarak meclis başkanlığı görevini de yürütüyorum. Ekibim ve meclis üyelerimizle onlarca alanda  Gebze’ye hizmet ve yatırım kazandırıyoruz.  Hepsi sizin ektiğiniz koca çınarların altında büyüyor. Gebze’yle beraber gelişiyor.  Hizmet ve yatırımların tamamında siz geçmiş meclis üyelerimizin hissesi var.

BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR VE BAŞARI TEMENNİLERİ

Aşkla çalışan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma emek ve katkıları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün selamlama konulması ve sunumunun ardından selamlama konuşması yapan Eski Gebze Belediye Başkanı ve KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak da Başkan Büyükgöz’e vefa buluşmasından ötürü teşekkürlerini ileterek belediye çalışmaları ve projelerin kazandırılmasında kolaylıklar ve başarılar diledi. Programa katılan 2004-2024 dönemi meclis üyeleri de Başkan Büyükgöz’e vefa buluşmasından ötürü teşekkürlerini sundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meclis Üyelerini Vefa Buluşmasında Ağırladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!