Mavi Masa 3 bin kişiyi işe yerleştirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi Mavi Masa İşkur Hizmet noktası, 2,5 yılda 3 bin kişiyi ilçedeki çeşitli sanayi kuruluşlarında işe yerleştirdi.

Çayırova Belediyesi Mavi Masa İşkur Hizmet noktası, ilçede yaşayan işsiz vatandaşlara özel sektörde istihdam sağlamaya devam ediyor. Çayırova halkının huzur ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin göreve başladığında daha aktif hale getirdiği mavi masa hizmet noktası İşkur ile ortak hizmet yürütüyor.

Belediyenin giriş katında âdeta istihdam ofisi gibi çalışan mavi masa, iş arayan vatandaşlar ile işverenler arasında köprü vazifesi görüyor. Her gün onlarca kişinin başvuruda bulunduğu birim, yüzlerce işsiz vatandaşın işe girmesine aracılık etti.

Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçedeki sanayi kuruluşlarına yaptığı ziyaret ve istihdam için işbirliği görüşmeleri sonrası daha da hareketlenen mavi masa,  açık pozisyon, vasıf ve mesleklerine göre vatandaşları en doğu işe yönlendiriyor. Vasıflı, vasıfsız, lisans, engelli, emekli, sabıkalı, ev hanımlarının evde iş talebi ve typ başvu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mavi Masa 3 bin kişiyi işe yerleştirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!