Marmara KAISİAD Değişimin Ve Yeniliğin Gücünü Yansıtacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Marmara KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın ve Yeni Yönetim Kurulu, ilk kez basın mensupları ile bir araya geldi. Derneğin yeni dönemdeki yol haritasına ilişkin bilgiler veren Yalçın, “Üyelerimizle birlikte gücümüzü paylaşarak birbirimize destek olacağız. Biliyoruz ki geleceği aydın kılmak insana, emeğe değer vermekten geçiyor.” diye konuştu.

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş İnsanları Derneği (Marmara KAISİAD), 12 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşen genel kurul toplantısıyla yeni yönetimini belirledi. Şamil Yalçın’ın Başkanlığı üstlendiği Yeni Yönetim Kurulu, 17 Şubat 2022 tarihinde düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya ayrıca KAISİAD Kurucu Başkanı Ufuk Ekinci ile kendi dönemlerinde başkanlık görevlerini başarıyla sürdüren Nasreddin Bavaş ve Meşaik Karakuş katıldı.

Şamil Yalçın: “Marmara KAISİAD yenilikçi ve kapsayıcı bir yaklaşım ortaya koyacak”

Görevi devraldığı Meşaik Karakuş’a ve derneğin kurulmasında, gelişmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Marmara KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın, yeni dönemde de “Birlikten, beraberlikten kuvvet doğar” anlayışıyla hareket edeceklerini dile getirdi.

Gebze’nin önemli ve kıymetli iş insanlarının dernek bünyesinde bulunduğunu, daha çok iş insanına ulaşmak için çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Şamil Yalçın, “Bu amaçla daha kapsayıcı olmak adına derneğimizin adını Marmara KAISİAD olarak değiştirdik. Üyelerimizle birlikte gücümüzü paylaşarak birbirimize destek olacağız. Biliyoruz ki geleceği aydın kılmak insana, emeğe değer vermekten geçiyor. Özenle kurulan ve bizlere emanet edilen bu kıymetli derneğin topluma çok daha fazla katkı sağlaması için etkin bir yol haritası belirledik. Derneğimizin kuruluş değerlerini, yeniliğin ve gelişimin gücüyle desteklemek temel amacımızı oluşturuyor.” diye konuştu.

“Yeni projelerle etkinlik alanlarımızı büyüteceğiz”

Yeni yönetimle birlikte çok önemli projelere ve çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Şamil Yalçın, “Üye şirketlere katkı sağlayacak yeni iş birlikleri, sosyal sorumluluk çalışmaları, fuar ve etkinlik organizasyonları, kurumlarla ilişkilerin güçlendirilmesi, eğitim, dijitalleşme ve tanıtım gibi birçok başlıkta çalışmalarımıza hızlıca başlayacağız. Gerçekleştirdiğimiz projelerin detaylarıyla ilgili düzenli olarak sizleri bilgilendireceğiz. Derneğimizi daha iyiye, daha ileriye taşımak için canla başla çalışacağız.” dedi.

Yarına hazırlıklı olmak için değişimi iyi yönetmek şart

Pandeminin etkisiyle iyice hızlanan küresel değişim sürecinde bir arada hareket etmenin, ekonomik, toplumsal ve sosyokültürel olarak güç birliği yapmanın vazgeçilmez bir ihtiyaç haline geldiğine değinen Marmara KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın, böyle bir ortamda Marmara KAISİAD gibi sivil toplum örgütlerine de önemli görevler düştüğünü vurguladı. Yeni Yönetim Kurulu’nu oluştururken, söz konusu gereklilikler için fikir ve proje geliştirip bunları hayata geçirirken elini taşın altına büyük bir heyecanla koyacak isimlere yer verdiklerini aktaran Yalçın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar ve küresel etkiler doğrultusunda teknolojide ve sosyal yaşamda kaydedilen gelişmelere hazırlıklı olmak, hepimizin görevi. Biz, Marmara KAISİAD olarak hem üyelerimiz hem bölgemiz hem de ülkemiz için bu sürecin izleyicisi değil yönlendiricisi olma hedefini taşıyoruz. Derneğimiz bu etkiyi yaratacak potansiyele sahip. Önemli olan yeri geldiğinde fedakârlık yapacak, farkındalık yaratma noktasında aktif çalışabilecek ve tek tek her bir üyemize hedeflerimizi, heyecanımızı anlatabilecek bir ekip kurmaktı. Geldiğimiz noktada bunu başardığımıza gönülden inanıyoruz. Altyapıyı hazırladık. Bundan sonra atacağımız her bir adımla altyapının üzerine son derece sağlam, işlevsel ve sürdürülebilir bir başarı inşa etmeyi hedefliyoruz. Siz değerli basın mensupları da bu yolculukta bizler için her anlamda büyük değere sahipsiniz. Sizlerin desteği ve yeri geldiğinde eleştirileri olmadan, eksik kalacağımızı biliyoruz. Yolculuğumuzda bizlere eşlik edeceğinize inanıyor; bugün bizlerle bir arada olduğunuz için şahsım ve tüm yönetim ekibimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Marmara KAISİAD’ın Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

İCRA KURULU

  • Şamil Yalçın (Başkan)
  • Yakup Kaya ( Başkan Danışmanı)
  • İlhan Şen (Başkan Yardımcısı)
  • Yücel Yılmazel (Başkan Yardımcısı)
  • Türksen Koç (Başkan Yardımcısı)
  • Tuncer Saltaş (Genel Sekreter)
  • Erdem Karakuş (Sayman)

KOMİSYONLAR

  • Olcay Karabağ (Basın Yayın Komisyonu Başkanı)
  • Şah İsmail Koçak (Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı)
  • Fehmi Başkaya (Gezi Organizasyon Komisyonu Başkanı)
  • Gökmen Deli (Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Komisyonu Başkanı)
  • Özden Kılıç Çağlayan (Tanıtım ve Reklam Komisyonu Başkanı) 
  • Birol Çiçek (Üyelerden Sorumlu Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı)
  • Kenan Erden (İş Geliştirme ve Girişimcilik Komisyonu Başkanı)
  • Yakup Kaya (Eğitim ve Araştırma Komisyonu Başkanı)
  • Beytullah Subaşı (Gençlik Komisyonu Başkanı)
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Marmara KAISİAD Değişimin Ve Yeniliğin Gücünü Yansıtacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!