Tahir Büyükakın

Lokma İkramı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Milli Görüş Hareketi’nin merhum lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ı her yıl çeşitli etkinliklerle anmaya devam ediyor. Gebze İlçe Teşkilatı, Erbakan Hoca’nın vefatının 11. yıl dönümü dolayısıyla Çoban Mustafa Paşa Camii önünde lokma hayrı gerçekleştirdi.

 Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve İlçe yönetimi standı ziyaret eden Gebzelilere Lokma ve Lokum İkramında bulundular. Program sonrası kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Türel; Erbakan Hoca yalnızca bizim hocamız değildi. Herkesin kalbinde yer bulan vatan sevdalısı bir liderdi. Bizler onu anmaktan dolayı hem hüzünlüyüz, hem de mutlu oluyoruz çünkü burada sohbet imkânı bulduğumuz tüm hemşerilerimiz Erbakan hocamızdan büyük bir sevgi ve muhabbetle bahsediyor, herkes arkasından dua ediyor. Bizlerde hocamızın bize gösterdiği bu yolda siyasetimize devam edeceğiz hocamızın bize öğretti idealler uğruna bu davada hizmet etmeye devam edeceğiz dedi. Bizler hocamızın vefatının 11. Seneyi devriyesinde hocamızı bir dizi programla anmaya ve anlamaya çalışacağız, bizler burada bu programı icra ederken Kadın Gençlik Kollarımız Gebze Kültür merkezinde Kadınlarımıza özel bir program icra ediyorlar teşkilatımız tüm kadrolarıyla bu çalışmalara devam ediyor. Tekrar bu vesileyle Erbakan hocamızı rahmetle özlemle ve minnetle yâd ediyorum dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lokma İkramı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!