Tahir Büyükakın

Kur’an Kursu Yıl Sonu Kapanış Programında Çocuklarımızla Bir Araya Geldiler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yenicamii Kur’an Kursu işitme engelli ve 4-6 yaş sınıfı yılsonu kapanış programı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş Hanımefendi ve Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz Hanımefendinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tütünçiftlik Kültür Merkezi konferans Salonunda gerçekleştirilen programa; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş Hanımefendi ve Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz Hanımefendinin yanı sıra Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün Eşi Hatice Söğüt, İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın ve davetliler katıldı.

Programda Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap tarafından karşılanan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş Hanımefendi ve Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz Hanımefendi daha sonra programın yapılacağı salona geçtiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program İlçe Müftüsü Muhammed Aydın’ın açılış ve selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Öğrenciler tarafından hazırlanan Şemail konulu Ront gösterisi büyük beğeni ile izlendi.

Daha sonra öğrenciler ve işitme engelli hanım kardeşlerimiz tarafından okunan Hadis-i Şerifler ve Peygamber Efendimizi ne kadar tanıyoruz adlı piyes gerçekleştirildi.

Birbirinden farklı gösteriler hazırlayan öğrencilerimiz ve hanım kardeşlerimiz misafirlere hem keyifli hem de duygulu dakikalar yaşattılar.

Gösterilerin ardından program; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş Hanımefendi, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt tarafından işitme engelli hanım kardeşlerimiz ile çocuklarımıza hediyelerin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kur’an Kursu Yıl Sonu Kapanış Programında Çocuklarımızla Bir Araya Geldiler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!