KSO’da işin uzmanları belge hizmetlerini anlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

KSO ‘Belge Hizmetleri Bilgilendirme Semineri’ düzenledi. İşin uzmanları, oda bünyesinde verilen belge hizmetlerini üyelerine detayları ile anlattı

Kocaeli Sanayi Odası (KSO), kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosu ile sunduğu hizmetleri düzenlediği seminerler vasıtasıyla üyeleriyle paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, işletmelerin kimlik kartı niteliğindeki ‘belge hizmetleri’ hakkında oda bünyesinde verilen hizmetler, alanında uzman oda personeli tarafından detaylarıyla anlatıldı. Online olarak gerçekleşen ‘Belge Hizmetleri Bilgilendirme Semineri’ KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi’nin katılımı ve iş geliştirme uzmanı Dila Denizhan’ın moderatörlüğünde düzenlendi.

VERİLEN HİZMETLER
Yoğun ilginin olduğu seminerin açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Turabi, “Odamızca merkez ofisimizle birlikte Gebze, Dilovası ve Çayırova’da olmak üzere dört hizmet birimi olarak belge hizmetleri sunulmaktadır. Odamızca her yıl ortalama 1.500’e yakın kapasite raporu tanzim edilmektedir. Ki bu anlamda en çok rapor düzenleyen 4. oda durumundayız. Her yıl ortalama 3.500 adet muhtelif konularda ekspertiz raporu düzenliyoruz. Yine ihracatta kullanılan 25.000 adet ‘dolaşım belgesi’ onaylanmaktadır. Belgelerimiz elektronik imzayla tanzim edilmekte olup, firmalarımıza online hizmetler sunulabilmektedir. Ayrıca odamızda ATA Karnesi tanzim ve iş makinesi tescil işlemleri yapılmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve çalışmalarımız hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilmeniz düzenlediğimiz bu seminere katkılarından dolayı ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, toplantının verimli geçmesini diliyorum” dedi.

ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARDILAR
Ardından sırasıyla KSO Belge Sorumlusu Tufan Katırcı ‘Kapasite Raporu’, KSO Çayırova Temsilcisi Aytuğ Akyıldız ‘Yerli Malı Belgesi’, KSO Belge Uzmanı Mahmut Tatlı ‘Dolaşım Belgeleri’ ve KSO Dilovası Temsilcisi Hakan Karaman ‘Fiili Tüketim Belgeleri ve DİİB Ekspertizleri’ konularında detaylı birer sunum gerçekleştirdi. Oldukça verimli geçen seminer, karşılaşılan sorunların giderilmesi için çözüm önerileri paylaşılması ve soru-cevap kısmının ardından son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KSO’da işin uzmanları belge hizmetlerini anlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!