Tahir Büyükakın

Köy yollarında stabilize malzeme serimi devam ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli genelindeki yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezlerinin yanı sıra köy yollarının da konforlu ve güvenli olması için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, köy yollarında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Körfez Martılar Nalbantlar, Derince Tahtalı Mahallesi ve Gebze Kadıllı Mahallerinde stabilize malzeme serimi çalışmaları yapılıyor.

STABİLİZE MALZEMEYİ BÜYÜKŞEHİR ÜRETİYOR

Büyükşehir Belediyesine ait kent genelindeki malzeme ocaklarından temin edilen stabilize malzeme köy yollarında kullanılıyor. Taş ve bağlayıcı malzemeden oluşan stabilize, Fen İşleri ekipleri tarafından greyder ile serildikten sonra silindirle sıkıştırılıyor. Yağışlı havalarda yolun çamur olmasını engelleyen stabilize malzeme, yolu sağlamlaştıran bir zemin malzemesi olma özelliği taşıyor.

ARA YOLLARDA KULLANILIYOR
Yıllık yapılan bakım onarım çalışmaları kapsamında arazide görülen ihtiyaç, muhtar ve vatandaş talepleri doğrultusunda ana yollar haricindeki vatandaşın arazisine veya tarlasına ulaşım sağladığı genelde yan yollarda stabilize malzeme kullanılıyor. Ana yolları asfalt ve beton yol olan köy yollarında ara yollarda stabilize malzeme kullanılıyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köy yollarında stabilize malzeme serimi devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!