Tahir Büyükakın

KOVİAD Ailesi Dayanışma İftarında Buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

KOVİAD Ailesi Dayanışma İftarında Buluştu

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) Ramazan ayının manevi havasını soluyarak birlik ve beraberliğini pekiştirmek maksatlı düzenledikleri iftar programı ile bir araya geldi.

Kurulumunun ardından adından sıkça söz ettirmeyi başaran Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) yönetim kurulu ve üyeleriyle Başkan Harun Reşit Kocagöz’ün ev sahipliğinde iftar programında bir araya geldi. Kandıra yolu üzerinde bulunan Elit Kafe Restoran’da gerçekleşen iftar programına katılım yoğun oldu. Gerçekleşen programa İzmit Belediyesi Ak Parti meclis üyeleri Şener İnce,Çağlayan Duman, Nazmi Açıkgöz, Fatih Özcan ve CHP Grup Başkan Vekili Necat Çakır, KOTO Başkan Vekili Volkan Yıldız, KOVİAD’ın Kurucu Başkanı Muhammet Ertürk ve birçok STK temsilcisi katılım gösterdi.

KOVİAD KART HAYATA GEÇİYOR

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar programında konuşan Başkan Harun Reşit Kocagöz, iftar programına katılım sağlayan misafirlere teşekkür ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki dönem de fark yaratan projelere devam edeceklerinin altını çizen Başkan Kocagöz, “KOVİAD kart projemizi uygulamay sokuyoruz,Tüm üyelerimize bu karttan dağıtacağız. Bu bağlamda ilk adımı Atakent Cihan Hastanesi ile attık.Çeşitli kurum ve kuruluşlar ile bu anlaşmalarımız devam edecek.üyelerimiz bu kart sayesinde üyelerimize ayrıcalık katmak istiyoruz. Derneğimizin kuruluş amaçlarından bir tanesi de ticari dayanışmayı sağlamak. Bu yönde indirim çalışmalarımız da devam ediyor. Bunun gibi daha birçok ticari dayanışma sağlayabileceğimiz projelerimiz olacak. Yakın zamanda internet sitemizde faaliyete geçecek. Aylık söyleşilerimiz de bir yandan devam edecek. 

KOVİAD ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

KOVİAD olarak Ramazan ayında ulaşabileceğimiz tüm iş insanları ile ihtiyaç sahibi çocuklarımıza giysi desteği vermeyi hedefliyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Arkadaşlarımız gerekli planlamaları yaparak sizlerle ileteşime geçecek.KOVİAD olarak bu kampanyada güçlü bir destekle ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarının yüzünü güldüreceğiz. Bu anlamda bize yakışanın en iyisini yapacağız. Tekrardan hepinize katılımlarınızdan dolayı tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

NECAT ÇAKIRA SÜRPRİZ KUTLAMA

İzmit Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Necat Çakır, selamlama konuşmasında ; “Bu akşam burada çok güzel bir tablo var. Güzel bir Ramazan akşamında birlik ve beraberlik içerisinde iftarımızı açtık. Genç, dinamik ve pozitif düşünen iş insanlarımızla bir aradayız. Hemşerilerimizin girişken ve üretken olmaları, bölesine başarılı işlere imza atmaları bizleri mutlu ediyor. Daha çok ve kaliteli üretmek lazım. Bunun için de burada bulunan tüm arkadaşlarımı kutluyorum.İnşaallah bundan sonra daha sık beraber oluruz “Dedi. Programda aynı zamanda İzmit Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Necat Çakır’a sürpriz doğum günü pastası kesildi.

DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN

KOVİAD Denetleme Kurulu Başkanı Levent Yağız, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, “Bizim istediğimiz, bizden sonra yaşanabilir bir kent bırakabilmek. Bu anlamda birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bölgemizin derdiyle dertlenerek KOVİAD olarak hizmetlerimizi yapmaya devam  edeceğiz. Bu sizlerin desteği ile olacak. Desteklerinizi esirgemeyin. Birbirimize bu anlamda destek olmalıyız. “İfadelerini kullandı.

“”KOVİAD GİBİ DERNEKLERİMİZE KIYMET VERİYORUZ”

Gerçekleşen programda konuşan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Volkan Yılmaz; “KOTO Başkanımızın programının olmasından dolayı bu akşam sizlerle beraber olamadı. Sizlere çok selamları var. Ticaret Odası olarak KOVİAD gibi derneklerimize kıymet veriyor ve her zaman destekliyoruz. İş insanlarımızın birlik ve beraberlikleri böyle akşamlarda daha da ön plana çıkıyor.Bu anlamda burada olmaktan mutluluk duydum” dedi.

KOVİAD’A HEP BİRLİKTE DESTEK OLMALIYIZ

Son olarak söz alan KOVİAD Kurucu Başkanı Muhammet Ertürk ; “Her birinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Derneğimize verdiğiniz katkılar için teşekkür ediyorum KOVİAD’a hep birlikte destek olmalıyız bu konuda şahsımın üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazırım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KOVİAD Ailesi Dayanışma İftarında Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!