Tahir Büyükakın

Kocaelı’nde Üretim Şenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaelı’nde Üretim Şenlendi

Kadının Eli Kocaeli Kooperatifi ve İzmit Nuh Çimento MTAL iş birliği ile Anneler ve Kızları Üretim Şenlikleri 9 Mayıs Süleyman Demirel kültür Merkezinde 11:30dan 17:30 a kadar yoğun ilgiyle devam etti.

Yoğun Katılım Sağlandı

Kadının Eli Kocaeli Kooperatifi ve Nuh Çimento MTAL işbirliği ile bugün Süleyman Demirel kültür Merkezinde Anneler ve Kızlar Üretim Şenliği bütün gün devam etti. Yoğun katılımın olduğu şenliğe;

Kocaeli Ak Parti MKYK üyesi Milletvekili Av. Emine Zeybek,

 Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitimler Müdürü Şenol Pekgöz, Kocaeli Ticaret Şube Müdürü Sultan Sultan Tekin Kurbanoğlu, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç,Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Körfez Beledeyi Başkanın eşi Hatice Söğüt, MHP İl KAÇEP Başkanı  Yudum Kaşıkçı, Büyük Birlik Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sevgi Kaya, Deva Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Kemahlı Durmaz, Körfez Ağız ve Diş sağlığı başhekimi ve Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, GKM başkanı Sinem Uçan, Albay Karaoğlanoğlu İlköğretim Okul Müdürümü Selila Karagülle Celik,  Kocaeli Üniversitesi Rektörlükten Imdat Akbaba, Atatürk Ortaöğretim Müdürümü Nevzat Aktaş, Mehmet Sinan Dereli Ortaöğretim Müdürü  Isa Dede, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Demirtaş, Körfez Belediyesi Meclis üyemiz Ayşe HacetAşar, ve vatandaş akın etti.

Toktaş Teşekkür Etti

Programda ilk olarak konuşan İzmit Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Toptaş, “Nuh çimento öğrenici ve ailesi yıl boyu ürettiği ürünleri geleneksel olarak sergilemekte ve satışlarını yapmakta. Bu sene ilk kez kooperatif ile birlikte yapıyoruz. Müge Uçar Hanım’a teşekkür ederim. Girişimcilik ruhu, ticari atılım ve kadınların aile bütçesine destek sağlayarak kendini daha güçlü hissetmesini amaçlıyoruz. Stantlarda zengin ürün çeşitliliği var. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

“Anneler Ve Kızları Çift Kanatlı Kuşu Güçlü Yarınlar İçin Uçuruyoruz”

Toptaş’ın ardından konuşan Kadının Eli Kocaeli Kooperatifi Başkanı Müge Uçar, “Kadın demek ana demek. Kadınlarımız umutlarını, emeklerini, vazgeçmişlerini sandıklardan çıkartarak markalaştırmak adına bir adım attık. Annelerimizin tecrübeleri ile kızlarımızın dinamiklerini bir araya getirdik” çift kanatlı kuş olarak güçlü yarınlara” şeklide konuştu.

“Beni Bir Abla Olarak Görün”

Programda son olarak konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, “kadın milletvekili olarak bugün burada bulunmaktan ayrı bir gurur yaşıyorum. Hayatımı çocuklarımın geleceğine adamış bir insanım. Bir milletvekilinden ziyade beni bir anne, abla olarak görmenizi istiyorum. Kadın bir yere gelirse toplumda bir yere gelecektir. Kızlarımıza hayal kurun ve elinizden geleni yapın diyorum. Ne zaman isterseniz size yardıma hazırım. Kadın kooperatiflerimizin sayısı artıyor. Evde oturan kadınlarımızı üretime katmak adına kooperatiflere önem veriyoruz.

Şiddet İçin Kanun Görüşmeleri

Ankara’da okurken meclisin önünden geçip hayal ederdim. Bugün o meclisteyim. Yarından itibaren kadınlara ve hekimlere yönelik şiddet için kanun çalışması görüşmelerine başlayacağız. Kadınlara ve hekimlere yönelik şidder bizim kanayan yaramız. Bu hafta çıkaracağımız kanun ile bunun kapsamını da genişleteceğiz. Şiddetsiz günler görmeyi diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaelı’nde Üretim Şenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!