Kocaeli’ nin Batı Yakası Enleri belirleniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yormaz Gayrimenkul & Auto Özkan Yormaz’ın sponsorluğunda gerçekleşen kahvaltı ikramlı basın toplantısına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, , Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, , Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemam Memiş, Marmara KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın, Kocaeli Şehit Gazi Yakınları Başkanı Mahmut Kaya, TSE Baş Denetçisi Fatih Soylu, bölgemizin Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve anketin adayları ile sponsorları katıldı. Anibal Medya’nın kurucusu İrfan Yormaz ve eşi Leyla Altunbaş Yormaz’ın ev sahipliği yaptığı programa Programa Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Olcay Karabağ ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Zeki Şahin’ de katıldı. İlki 2009 yılında düzenlenen Kocaeli Batı Yakası Enleri Anketi’nin projelendirilmesini anlatan İrfan Yormaz, projenin detayları hakkında basın mensuplarına ve konuklara bilgi verdi.

ÖDÜL TÖRENİ 23 MAYIS’TA

10. Geleneksel Kocaeli Batı Yakası anketinde 20 farklı kategoride aday olarak yer alacak isimlerin ve final gecesine sponsor olan firmaların tanıtıldığı kahvaltılı basın toplantısının son bölümünde Yormaz, tören tarihi ve vefa isimleri hakkında bilgiler vererek şunları söyledi ‘’ 20 dalda beşer aday yarışacak, anketimizde oy verme süresi 60 gün olacak.

Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde pandeminin zor şartlarına rağmen kendi alanlarında başarıları kamuoyunca tescillenmiş isimleri bir araya getireceğiz. Jürimizce belirlenecek 21 özel ödül ile beraber toplam 41 ödül 23 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19:30 ile 23:00 arasında Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek final gecemizde sahipleri ile buluşacak. Başta Merhum Ahmet Pembegüllü, Merhum Alaattin Kurt, Merhum Lütfü Çetinkaya, Merhum Muzaffer Altıntaş, Merhum Salih Çakır, Merhum Şakir Şükrü Erdöl, Merhum Abidin Öztürk, Merhum Abdullah Yılmazel, Merhum Nejmettin Bitlis, Merhum Mustafa Gökşen Yücel olmak üzere bölgemiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamış ve ebediyete intikal etmiş isimlerin final gecemizde sahipleriyle buluşturacağımız ödüllere vefa edeceğiz. Her ödülümüz daha sonra kamuoyuyla paylaşacağımız merhum isimlere aft edilecek böylelikle final gecemizde kaybettiğimiz değerleri de anmış olacağız. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. Projemize destek veren katkı sağlayan ve bizlere güvenen çözüm ortaklarımıza ve sponsorlarımıza Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova kısaca batı yakası adına teşekkür ediyoruz.’’
23 Mayıs’ da düzenlenecek etkinliği bölgemizin başarılı organizatörü Çiler Boylu üstlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli’ nin Batı Yakası Enleri belirleniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!