KOCAELİ MİLLİ KURULUŞLAR BİRLİĞİ’NDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli’nde dernek ve sendika başkanlarının bir araya gelerek oluşturduğu Kocaeli Milli Kuruluşlar birliği kuruluşlarına yeni isimler davet ederek büyümeye devam ediyor.

Toplumun tamamına ulaşabilen, her kesimi temsil eden yapacağı faydalı işler ile birlik ve beraberliği öne çıkaran herkese kapımız açık diyen birlik üyeleri Kocaeli’nde başlayan bu birlikteliğin bütün şehirlere örnek olmasını arzuladıklarını belirtti.

20 yıla yakın bir süredir Kocaeli’nde onlarca sivil toplum kuruluşunu bir araya getiren Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği ötekileşmeyi azaltmak ve toplumun ortak sorunlarına ortak akıl ile ve hep birlikte çözüm yolları bulabilmek için genişleme kararı aldı.

İzmit Öğretmenevinde yapılan ilk toplantıda konuşan birliğin yeni başkanı Yücel Alpay Demir Kocaeli Milli Kuruluş Birliği ile yeni bir sürece geçtiklerini duyurdu. Toplantıda yeni icra kurulunun tanıtımı ve devir teslim programı gerçekleştirildi.

Milli Kuruluşlar Birliği’nin 4 yıldır Dönem Sözcülüğünü yapan Yesevi Ocağı Başkanı Eren Elmalı, “Birliğimiz artık daha kurumsal bir yapıya geçiş yapıyor. Dönem sözcülüğü sistemi yerine öncelikli görevleri Milli Kuruluşlar birliğinin hizmetleri olan icra kurulumuzun değerli üyeleri ile birlikte daha geniş kitlelere ulaşacak hizmetler üreteceği bir döneme giriyoruz.

Tüm Türkiye’ye örnek olan birlikteliğimiz inşallah bundan sonrada daha hayırlı işler yapacaktır. Yeni sistemimiz ve yeni icra kurulumuz hayırlı olsun. Şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa faydalar sağlasın” diyerek helallik istedi.

İcra kurulunun Başkanlığına seçilen Yücel Alpay Demir, Eren Elmalı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Toplantıda yeni icra kurulunu tanıtan Demir, “Milli Kuruluşlar bu toplumun derdiyle dertlenen, tüm değerlerini sahiplenen bir yapı olarak yeni yönetimde sağcı, solcu, Milliyetçi, Atatürkçü, Milli Görüşçü gibi ayrımlar yapmadan toplumun her kesiminden erdemli insanını bir araya getirerek birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı işlere imza atacaktır dedi.

Bu birlik yararlı cemiyetleri ve toplumun tamamını birbirine yaklaştıracak, Kuva-yi Milliye ruhu taşıyan, erdemliler hareketi olmaya taliptir.

Hayırlara vesile olur inşallah diyerek İcra kurulunu tanıttı.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Süleyman Pekin, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Arha, Yesevi Ocağı Başkanı Eren Elmalı, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkan Vekili Feyzullah Divli, Bağımsız Sağlık Kocaeli Şube Başkanı Sami Ayyıldız, Reşat Öktem, Selçuklu Düşünce Kuruluşu başkanı Ahmet Baykuş ve Kocaeli Şairler Yazarlar Derneği Başkanı Taylan Katak’ın katılarak destek verdiği Milli Kuruluşların yeni icra kurulu şöyle.

Birlik Başkanı Yücel Alpay Demir, İcra Kurulu Üyeleri Gültekin Görüm, Fevzullah Divli, Adem Şahinkaya, Fatma Gülşen, Numan Uysal, İrfan Memiş, Murat Yılmaz, Hanife Serindere, Kemal Kuşkan, Eyüp Cüce, Çetin Gürol.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KOCAELİ MİLLİ KURULUŞLAR BİRLİĞİ’NDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!