Tahir Büyükakın

Kocaeli halkı bizi ailesinden biri gibi görüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Büyükakın, “Hemşehrimizin bizleri ailelerinden görmesi bizi son derece mutlu ediyor. Gittiğimiz her yerde halkımızla buluştuğumuz her an bunu iliklerimize kadar hissediyoruz. İşte bu bizlere daha çok sorumluluk yüklüyor” dedi.

Başkan Büyükakın, “Kocaeli halkı bizi ailesinden biri gibi görüyor”

Yenilikçi fikirleri önemseyen bu sebepler her fırsatta iş kadınları ile buluşmalarına devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bir kez daha Kocaeli’nde gerek esnaf gerekse KOBİ olarak faaliyet gösteren firmaların kadın yönetici ve sahipleriyle bir araya geldi. “Kadınların birlikteliği, çalışmaları ve destekleri Mutlu Şehir Kocaeli ideali için büyük önem taşımaktadır” vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Kentimizin geleceğine katkı sunan bu gibi buluşmalara devam edeceğiz. Bu sayede kentimize dair yeni yol haritalarını belirliyor, yeni fikirleri ve güzel önerileri alıyoruz. Bugün bir araya geldiğimiz kadınlarımızın girişimci olarak şehrimize ve ülkemize hizmet etmesini de çok kıymetli buluyorum” ifadelerini sarf etti.

“KARBON SALINIMINI AZALTMA KONUSUNU ÖNEMLİ BULUYORUM”

Eğitimden spora, ulaşımdan sağlığa, alt yapıdan üst yapıya kadar birçok alanda ortaya koydukları hizmetler ve projeler hakkında iş kadınlarına bilgi aktaran Başkan Büyükakın, ulusal ve uluslararası arenada her fırsatta konuşulan çevre başlığına özellikle vurgu yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak karbon salınımını azaltma konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Geri dönüşüm çalışmalarımızda yeni bir anlayışla hareket edeceğiz. Karbon ayak izinin azaltılmasında çevreye dost otobüslerimizin sayısını her geçen gün artırırken tramvayın ulaşıma ve çevreye etkisini de çok önemli buluyorum. Ağaçlandırma çalışmalarından metrekareye düşen yeşil alan miktarını artırmaya kadar çok önemli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

“HAYATA ATILAN HER BİREY SİZLERDEN İLHAM ALMALIDIR”

Bugün Kocaeli’nde ve ülkemizde her geçen gün artan kadın girişimci sayısının memnuniyet verici olduğunu da dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Üretim, kalkınma, katma değerli ürünlerin üretilmesindeki çalışmalar bunlarla kalmayın sosyal sorumluluk projeleri içerisinde gönüllü olarak çalışan kadınlarımız ülkemizin gücüdür. Sizlerden öğrenecek çok şey var. Gençler ve hayata atılan her birey sizlerden ilham almalıdır. Tecrübelerinizle birlikte kente dair sözünüz muhakkak vardır. Sözlerini söyleyin ve hizmet istikametimizde bizlere katkı sunmaya devam edin” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK HERKESİN BAŞKANIYIM”

“İşimizin en önemli parçası problem çözmek” diyerek iş kadınlarıyla olan buluşmasında “Şehrimizde aidiyet duygusunun her geçen gün gelişmesi bizi çok sevindiriyor” ifadelerini sarf eden Başkan Büyükakın, “Hemşerilerimizin bizleri ailelerinden biri olarak görmesi de bizi son derece mutlu ediyor. Gittiğimiz her yerde halkımızla buluştuğumuz her an bunu iliklerimize kadar hissediyoruz. İşte bu bizlere daha çok sorumluluk yüklüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak herkesin başkanıyım. Tek amacımızda bu ilkede insanımıza hizmet etmektir” diyerek duygularını ifade etti. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli halkı bizi ailesinden biri gibi görüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!