KO-MEK’te F klavye eğitimleri devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Halk üniversitesi KO-MEK’te 3671 kişiye bilgisayar kullanımında F klavye eğitimi verildi

KO-MEK’te F klavye eğitimleri devam ediyor

Günümüzde birçok kişinin yaygın olan Q klavyeyi rahatlıkla kullandığını düşünürsek F klavyeyi öğrenmek isteyen kişiler için birçok ücretli kurslar açılarak eğitimler veriliyor. Ücretli kursların yanı sıra rahat kullanıma ve yazılıma sahip F klavye kursları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları KO-MEK tarafından ücretsiz bir şekilde isteyen herkese verilmektedir.

3671 KİŞİYE F KLAVYE EĞİTİMİ

KO-MEK kurulumundan günümüze kadar verdiği 355 farklı branşın içinde F klavye kullanımı eğitimleri de vererek kursiyerlerini geleceğe hazırlıyor. Toplamda 718 bin 914 kursiyere eğitim veren KO-MEK, F klavye kullanımında 3671 kursiyere ücretsiz eğitim vererek bu alanda eğitim almak isteyen özellikle üniversite öğrencileri ve kamu kurumlarında çalışacaklara destek sunuyor.

KO-MEK İLE 10 PARMAKTA 10 MARİFET

F Klavyede sol el yüzde 49, sağ el yüzde 51 oranında kullanılacak şekilde harfler yerleştirilmiş. Yapılan simülasyonlara göre F klavyede yazı yazmak Q klavyedekinden yüzde 11 daha kısa sürüyor. İngilizce metinler F klavyede daha hızlı yazılıyor. Bu özellikleri nedeniyle F klavye, Türkçe metinleri yazarken hız, verimlilik, dikkat, zamanı iyi kullanma, az yorulma, el ve beyin uyumu gibi çeşitli yararlar sağlamaktadır.

ONLİNE BAŞVURU İÇİN

Siz de 12 ilçede 43 kurs merkezinde verilen eğitimlere katılmak için www.komek.org adresinden online kayıt yaptırarak istediğiniz branşta eğitim alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KO-MEK’te F klavye eğitimleri devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!