Tahir Büyükakın

Kar yağışı Darıca’da çileye dönüşmedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Belediyesi, günlerdir etkili olan kar yağışının çileye dönüşmemesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da gece boyunca canla başla çalıştıklarını ifade ederek vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Darıca Belediyesi ilçede 4 gündür etkili olan kar yağışı sonrası karla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, karla mücadele ekiplerinin kar yağışının hemen ardından başlattığı çalışmalar sonucu vatandaşların ulaşımda aksaklık yaşamasının önüne geçtiklerini belirtti. Başkan Muzaffer Bıyık, oluşturdukları kriz masası ile karla mücadele çalışmalarına en kısa sürede başladıklarını belirterek, kar yağışıyla birlikte tuzlama ve temizlik çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.

BAŞKAN BIYIK ZİNCİR TAKAN EKİPLERE YARDIM ETTİ

Ekipler gece boyunca çalışmalarını sürdürürken Başkan Muzaffer Bıyık da sabaha kadar ekiplerle birlikte çalışmaların başında yer aldı. Ekipler iş makinelerine yolda mahsur kalmamak için zincir takarken Başkan Muzaffer Bıyık da işçilere yardım ederek zincir taktı ve ekipleri çalışmaya uğurladı. Kar yağışıyla birlikte hemen aksiyon aldıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “İlçemizde hafta sonundan beri süren kar yağışıyla birlikte tüm cadde, mahalle ve ara sokaklarda temizleme çalışması başlattık. Ekiplerimiz ilk olarak greyder, kepçe ve JCB ile ana caddeler üzerine kar küreme işlemini gerçekleştirdi. Ayrıca kar yağışının devam ettiği süre boyunca gece sabaha kadar karla mücadele çalışmasına devam edildi.

VATANDAŞLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için kar temizleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz, buzlanmalara karşı tuz çalışmalarına devam ediyor. İlçemizde etkili olan kar yağışlarının ardından vatandaşlarımızın yürümede de zorluk çekmemeleri için ekiplerimizle kaldırımlarda da kar küreme çalışmaları yaptık. Kar yağışının başlamasıyla birlikte aldığımız önlemlerle birlikte herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Kar yağışının çileye dönüşmemesi ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Özverili çalışmalarından ötürü karla mücadelede görev alan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kar yağışı Darıca’da çileye dönüşmedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!