KAISİAD Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Merkezi Kocaeli Gebze’de bulunan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) 27 Ekim Cumartesi günü Tuzla’ da bulunan Adli Restaurant’ da kahvaltı programında üyeleri ile buluştu.

KAISİAD Yönetim Kurulu ve Üyelerinin buluştuğu kahvaltı programına Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Ardahan Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci, Ardahan Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlğı Mimar Emrah Kanpolat, Gebze Teknik Ünüversitesi Şube Müdürü Adnan İşçi, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Proje Yöneticisi , Tarım Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Projesi Yöneticisi, Ardahan Dernek Başkanı, Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı, Sivil Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Basın Mensupları ve İş Adamları katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş;
” KAISİAD olarak doğdumuz yeri unutmadığımız gibi, doyduğumuz yeri de unutmadık. Bu anlamda bayrağımızın dalgalandığı her yer bizler için önemli. Bizler iş adamları olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirdiğimiz takdirde her türlü zorluğun altından kalkarız. Bu bu zamana kadar böyleydi bundan sonra da böyle olmaya devam edecek” dedi.

Programda konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Nail Çiler bölgemizin sanayi bakımından önemine değinerek sadece ” Gebze’ de okuyan öğrenci sayısı ülkedeki bir çok ilden daha büyük, biz Gebze bölgesi olarak sadece sanayide değil ARGE çalışmalarında, Bilim ve Teknolijide, Kültür’ dede öne çıkıyoruz.” dedi.

Ardahan Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci ise Ardahan’ ın önemine değinerek iş adamlarına doğduğunuz topraklarda yeni yatırım imkanları, yeni iskanlar olması gerektiğin, bu anlamda kendilerine büyük görev düştüğünü belirtti.

Programda Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Proje Yöneticisi ve Tarım Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Projesi Yöneticiside Ardahan’ da yapılabilecek yatırımlarla ilgili birer sunum yaparak, bu anlamda yapılacak yatırımlarda Devletin ne gibi katkıları, ne gibi yardımları alabileceklerini anlattılar.

Kahvaltı sonunda Ardahan Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş’ a ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’ e Ardahan’ aı gösteren tarihi birer fotoğraf hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KAISİAD Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!