KAISİAD Kahvaltılı Toplantılarına Başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

KAISİAD KAHVALTILI TOPLANTILARINA BAŞLADI

Kısa adı KAISİAD olan Geleneksel olarak her ay yapılan kahvaltılı toplantıları Pandemiden dolayı uzun bir aradan sonra KAISİAD toplantılarına kaldığı yerden devam etti.

Tuzla Adli 2 Restaurant’ta bir araya gelen KAISİAD yönetimi , üyeleri , yeni katılan üyeler katıldılar. Ayrıca il dışından (Bursa’dan) KAISİAD Başkanı Yener BULUT ve Yönetim Kurulu eşlik etti. Toplantıda bir selamlama konuşması yapan Başkan Meşaik Karakuş pandeminin dünya ve ülke ekonomisine, ticaretine ve sosyal hayata olan olumsuz etkilediğini ve hiç bir ülkenin bu süreci iyi yönetmediğini , bilim adamlarının başarısız olduğu dünyada , maalesef ülke yönetenler de savaş uçakları , savaş bombaları geliştirmek ve üretmek için bir birleriyle yarıştılar . Pandemide özellikle emek dünyasına katma değer yaratan KOBİ’lerin artan yük ve sıkıntılarının işverenler üzerindeki olumsuz etkilerine yönelik sosyal politikalar geliştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Karakuş, üyelerin KAISİAD gibi derneklere sahip çıkıp, katma değer yaratacak fikir ve paylaşımlarına ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Başkan karakuş konuşmasının sonunda ise
Bursa KAISİAD Başkanı Yener Bulutu kürsüye davet ederek mikrofonu Yener Bulut’a bıraktı.

Bursa KAISİAD Başkanı Yener Bulut, konuşmasında öncelikle Bursa’da ki başarılarını anlatarak kısa zamanda 20 siad içinde ilk üçte olduklarını söyledi . Bu başarıyı da üyeler ile yaptıkları etkinlikler ve yapmış oldukları başarılı projelerle başardıklarını dedi. Başkan Yener Bulut SİAD’ların önemine vurgu yaparak, bu tarz yapıların arasındaki iletişimi güçlendirmek ve ortak projelere imza atacak çalışmalara öncülük yapmak için çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pandemi öncesi yaptırdıkları özel işlemeli Türk bayrağı motifli ve Kaısiad yazılı Türkiye Haritasını Meşaik Karakuş’a hediye ederek sözlerini tamamladı. Başkan Meşaik Karakuş da hediye için çok teşekkür etti .

Kürsü konuşmalarının ardından ise toplantı serbest kürsü şeklinde devam etti. Sohbette söz alan Nasrettin Bavaş, Nihat Yıldırım ve Özgür Agin misafirleri selamlayarak, KAISİAD ve çalışmaları ile ilgili dilek ve temennilerini dile getirdiler. Kahvaltı organizasyonu sonunda ise her üyesinde ayrı cevherler olan ve o cevherlerden biriside yazdığı şiirleri kitap haline getiren Osman Adıgüzel’in “Adımlar Sayarım Merdivenleri” şiir kitabını imzaladı.
Serbest zamanda ise Pandemiden dolayı uzun zamandır bir araya gelemeyen üyelerin samimiyeti ve hasret gidermeleri ise gözden kaçmadı . Kasım ayının ilk cumartesi tekrar görüşmek üzere diyerek toplantı da bitmiş oldu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KAISİAD Kahvaltılı Toplantılarına Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!