Tahir Büyükakın

KAISİAD’ da görev değişimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kısa adı KAISİAD olan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği olağanüstü genel kurula gitti. Kurul sonunda mevcut Başkan Meşaik Karakuş görevi yeni Başkan Şamil Yalçına devrettti. KAISİAD Kurucu Başkanı Ufuk Ekinci, eski Başkan Nasreddin Bavaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek üyeleri ve Kars Ardahan ve Iğdırlı iş adamlarının yoğun ilgi gösterdiği olağan üstü genel kurulda yeni Başkan Şamil Yalçın derneğe verdiği hizmetlerden dolayı görevi devir aldığı Meşaik Karakuş’ a çiçek hediye etti. Yalçın;
” Böyle bir görevi üstlenmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bizler doğdumuz yerleri unutmadan doyduğumuz yere hizmet eden iş adamları olarak bölgemizin kalkınması için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bayrağımızın dalgalandığı yer vatanımızın her bir köşesine dağılmış Kars Ardahan ve Iğdır’ lı iş adamları olarak gittiğimiz yerlerde iş istihdamı sağlamak, bölgenin yatırımlarında yer almak, kalkınmada öncü olmak bizleri mutlu ediyor. Bu bir bayrak yarışı bu anlamda görevi başarı ile yürüten Kurucu Başkanımız Ufuk Ekinci’ ye, eski Başkanımız Nasreddin Bavaş’a, görevi devir aldığım Meşaik Karakuş’ a ve tüm Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum dedi.

Yeni Yönetim Kurulu şu listeden oluşuyor

Şamil Yalçın

İlhan Şen

Yakup Kaya

Türksen Koç

Tuncer Saltaş

Erdem Karakuş

Yücel Yılmazel

Olcay Karabağ

Şah İsmail Koçak

Fehmi Başkaya

Gökmen Deli

Birol Çiçek

Kenan Erden

Özden Kılıç Çağlayan

Beytullah Subaşı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KAISİAD’ da görev değişimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!