Kablo hırsızlarına jandarma baskını

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kuzey Marmara Otoyolu üzeri,  Kocaeli geçişinde bulunan bağlantı yolları ve köprülerden bir biri ardına meydana gelen aydınlatma direklerine giden kablo hırsızlıkları, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı, JASAT Timi (Jandarma Suç Araştırma Timi) tarafından araştırılmaya başlandı.  Olayı detaylı olarak inceleyen Jandarma ekipleri, güzergâhta bulunan onlarca kameraya ait görüntüleri, tek tek dikkatli bir şekilde inceledi.  Yaklaşık 35 saat süren kamera incelemesi sonucu olayın failleri tespit edilerek operasyon için düğmeye basıldı.

JASAT ekiplerinin dikkatli ve başarılı çalışmaları sonucu tespit edilen M.P. A.P, H.İ.P. ve M.P isimli zanlılar, Gebze ve Dilovası İlçelerinde farklı adreslere yapılan baskınlar ile yakalanarak gözaltına alındı. 4 farklı olayda yaklaşık 2 bin 500 metre aydınlatma kablosu çaldıkları belirlenen ve akraba oldukları tespit edilen şüpheliler, Jandarma’da tamamlanan işlemleri sonrası sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kablo hırsızlarına jandarma baskını

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!