Judocular olimpiyat sahnesinde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu milli judocuları Zeynep Çelik Aydın ve Recep Çiftçi, 24 Ağustos 5 Eylül tarihleri arasında Paralimpik Olimpiyat oyunlarına katılmak için yola çıktı. Dünyanın en büyük ve en değerli spor organizasyonu olan Olimpiyat oyunlarında mindere çıkacak olan Milli Judocularda hedef altın madalya.

KOLEKSİYONDA TEK EKSİK OLİMPİYAT

Katıldığı tüm turnuvalarda kürsüde yer alarak ayrılan, kariyerinde Dünya ve Avrupa şampiyonlukları olan Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı sporcusu Zeynep Çelik Aydın IBSA büyükler dünya sıralamasında 57 kiloda 880 puanla ilk sırada yer alıyor. Mavi beyazlı sporcu, otoriteler tarafından altın madalyanın bir numaralı adayı olarak gösteriliyor.

RECEP KÜRSÜNÜN EN ÜSTÜNDE YER ALMAK İSTİYOR

Büyükşehir Kağıtspor’un bir diğer başarılı sporcusu Recep Çiftçi ise 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda 66 kilogramda minderde mücadele edecek. Hedefinin altın madalya olduğunu belirten Recep de altın madalya almak için paralimpik olimpiyatlarında mücadele edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Judocular olimpiyat sahnesinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!