İzmit’te 10 Hane Ziyaret Edildi, Gönül Köprüleri Kuruldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Valimiz Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimiz genelinde Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir şehit yakını, gazi, öksüz, yetim, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi aile kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarımızca yapılan hane ziyaretlerine bugün de İzmit ilçemizde devam edildi.

 
10 Hane Ziyaret Edildi

İzmit ilçemizde ihtiyaç sahibi 10 aileyi hanelerinde ziyaret edip, Ramazan aylarını tebrik eden Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi.

 “Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir.” diyen Vali Yardımcısı Çalık, ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyerek gereken ne varsa yapılacağını belirtti.

Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, Ramazan aylarını tebrik ederek hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Çalık, çocuklara da hediyeler vererek onların coşkularına, sevinçlerine ortak oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmit’te 10 Hane Ziyaret Edildi, Gönül Köprüleri Kuruldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!