İyi parti köylerde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı hız kesmeden köy ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

İYİ Parti İzmit Teşkilatı dün Balören, Akmeşe, Bağlıca, Ambarcı ve Yenice köylerinde çalışmalarına devam etti.

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Başkan Yardımcıları Nihal Kupşi, Abdurrahman Akgül, Cavide Yüceer, Yavuz Dursun, Umutcan Turgun, Ali Osman Aydın, Tuğba Kahyaoğlu, Kenan Vural, Nebiye Demirtaş, Nevin Ayyıldız, Erol Derin, Mahalle Başkanlarımız Semiha Gündoğdu, Nebahat Eren, Kadın Politikalarından Ünzile Yılman, Özgül Alpay, Hayriye Bekar, Gençlik Kollarımızdan Büşranur Okuyucu, Talha Çevlik, Yusuf Üzmez, Ertuğrul Şahin ile birlikte ziyaretlere gittiler.

Ziyarete babası Kıbrıs Gazisi Hasan Demir’i kaybeden Balören Mahalle Muhtarı Ahmet Demir’e taziye ziyaretinde bulunarak başladılar. Akmeşe ziyaretine Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Rahim Varol’u ziyaret ederek başlayan İlçe Teşkilatı, Akmeşe Mahalle temsilciliğini de ziyaret etti. Mahalle temsilciliğinde  Ahmet Akkuş ve  İsmail Yıldırım İYİ Partiye üye oldular.
Akmeşe esnaflarını ziyaret ettikten sonra Bağlıca mahallesinde İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve ekibini köy halkı kalabalık ve meşalelerle karşıladı. Bağlıca Muhtarı Turgay Yılmaz ve Düğmeciler Muhtarı Nusret Tezcan’ı  da ziyaret ederek köy halkı ile sohbet eden İlçe teşkilatı ziyaretin sonunda Ambarcı ve Yenice köyleriyle ziyaretlerine devam ettiler.

Ambarcı Mahalle Muhtarı Mustafa Karaboğa ve Yenice Muhtarı İlhan Gülserin’i köy konaklarında ziyaret ettiler. Yenice ve Ambarcı köy kahvelerinde köy halkı ile sohbet eden İlçe teşkilatı ziyaretini noktaladı.

Ziyarette Mahalle Başkanlarının atamalarını yapan İlçe Teşkilatı, Bağlıca Mahalle temsilciliğine Sezer Bayram ve Efraim Sağlık, Ambarcı Mahalle Temsilciliğine Uğur Açıkgöz’ün atamalarını gerçekleştirdiler. Atama belgelerini Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız takdim etti.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz
“Her hafta düzenli mahalle köy ziyaretlerimize devam ediyoruz. Babası Kıbrıs Gazisi Hasan Demir’i kaybeden Balören Mahalle Muhtarımız Sn. Ahmet Demir’e taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştık. Allahtan Rahmet diliyorum. Akmeşe, Bağlıca, Ambarcı, Yenice köylerimizi ziyaret ettik. Mahalle başkanlarımızın atamalarını gerçekleştirdik. Hepsine görevlerinde başarılar diliyorum. Ziyaretlerimizde köy halkının ve esnafların sorunlarını dinledik. Partimizin çözüm önerilerini aktardık. Akmeşeli esnaflarımız artan elektrik ve doğalgaz faturalarından şikayetçi. Her gittiğimiz esnaf bizlere fatura uzattı. Faturalarının 3 kat artış gösterdiğini dile getiren esnaf nasıl ödeyeceğini kara kara düşünüyor.
Köy halkımız artan gübre fiyatlarından şikayetçi. En kalitesiz gübrenin bile torbasının 300 TL olduğunu, bu gübrenin ektikleri ürüne bir faydası olmadığını aktardılar. Çiftçilik ülkemizde bu iktidarla gün geçtikçe zor bir hal alıyor. Üretemiyoruz, hükümet üretime destek vermiyor. Bizler ziyaretlerimizde çiftçilerimize İYİ Tarım projelerimizi detaylıca anlatacağız. İktidarımızda üreticinin nasıl şahlanacağını kaynakları ile  aktaracağız. Bizleri köylerinde karşılayan Muhtarlarımıza, mahalle başkanlarımıza, üyelerimize, köy halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İYİki varsınız, İYİki İYİ’ler var” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İyi parti köylerde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!