İYİ Parti İzmit Sanayi Sitesinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı daha önce sorunları saptamak için gerçekleştirdiği esnaf anketinin devamı olan çözüm anketini Sanayi Sitesindeki esnaflar ile yapmaya başladı.

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Başkan Yardımcıları Yavuz Dursun, Nebiye Demirtaş, Erol Derin, geçmiş dönem İl yöneticisi Hayati Temügen, Körfez Mahalle Başkanı Nedret Yılmaz, Yenimahalle Mahalle Başkanı Tuncay Daylan ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevinç Yalçın ile birlikte İzmit Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret etti.

Ziyarete İzmit Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek başlayan İlçe teşkilatı daha sonra sanayi sitesindeki esnafları dolaştı.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz “Bugün Sanayi Sitesindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Teşkilatımız ile birlikte daha önce sorunları saptamak için gerçekleştirdiğimiz esnaf anketimizin devamı olan çözüm anketimizi Sanayi Sitesindeki esnaflarımız ile yapmaya başladık. Sanayi Sitesi büyük bir bölge, hafta boyunca bütün esnafımızı gezip hem sıkıntılarını dinleyip hem de partimizin çözüm önerilerini aktaracağız. Anketimizi bitirdiğimizde sonuçlarını basın toplantısu ile paylaşacağız. Hedefimiz İzmit’te ayak basmadık yer, ziyaret etmediğimiz esnaf bırakmamak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti İzmit Sanayi Sitesinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!