İşçiler Hakkını İstiyor Akp’li Başkan  Maaşa Zam Vermiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova Belediyesi’nde çalışan 900 kişinin enflasyon verilerine paralel olarak maaşlarına yüzde 30 zam talebinin AKP’li Çayırova Belediyesince reddedilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, bugün bir açıklama yaparak Çayırova Belediyesi’nde çalışan 900 işçinin enflasyon karşısında ezildiğini belirtti. İzmit Belediyesi ve diğer belediyelerin işçileri düşünerek hayat pahalılığı karşısında ezilmesinler diye yapmış olduğu yüzde 30 ek zam düzenlemesini yapmadığı için eleştirdi.

“İŞÇİ GEÇİNEMİYOR, BAŞKAN NEYİ BEKLİYOR”

Her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduklarını ifade eden Soyluçiçek; Zaten Akp yanlış ekonomik politikaları yüzünden meydana gelen yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı halkı , emekçileri geçinemez bir duruma getirdi. Çayırova halkına hizmet eden belediye emekçileri yılbaşında aldıkları zam eridi , yok oldu .Hükümet bile asgari ücret düzenlemesi yaparken, CHP İzmit belediyesi işçilere yüzde 30 ek zam düzenlemesi yaparken, işçilere ne kadar değer verdiğini  geçen sözleşme görüşmelerinde süreçi grev sürükleyerek gösteren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifçi’nin yine, bırakın belediyeleri özel sektörde bile pek çok işyeri ek zam verirken ,bugün daha neyi beklediğini  anlamış değiliz . İşçiler öfkeli ve belediye yönetimine tepkili.

“SEÇİM ZAMANI GÖRECEKSİNİZ”

Sayın Çifçi siz klimalı odalarınızda otururken asgari ücret reva gördüğünüz işçiler sizin ve bu halkın çöplerini 40 derece sıcaklıkta topluyor, halka hizmet ediyor, çevre düzenlemesi yapıyor, İlçede hummalı bir şekilde çalışıyor. Bu işçilerin haklarını ödeyin , kiraların 3500 TL oldiğu , elektrik, su ve faturaları bile ödeyemeyen işçilere bu davranışı reva görülenler seçim zamanı cevabını alacaktır.”şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşçiler Hakkını İstiyor Akp’li Başkan  Maaşa Zam Vermiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!