Tahir Büyükakın

İş ve siyaset dünyası Höbek’in düğününde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı ve Merkez Prime Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Höbek’in kızı Nazlı, Kerem Başer ile dünya evine girdi. Düğün, Kocaeli iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ
İlimizin başarılı iş insanı ve siyasetçilerinden Dr. Hakan Höbek’in kızı dünya evine girdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı ve Merkez Prime Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Höbek ile eski Gebze Belediye Meclis Üyesi Nazmiye Höbek’in doktor kızları Nazlı, Aysel-Abdurrahim Başer çiftinin doktor olan çocukları Kerem ile evlendi. Hotel Delta YSS’de gerçekleştirilen düğün, Kocaeli iş ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Binden fazla kişinin katıldığı düğünde Hakan-Nazmiye Höbek çifti, örnek bir ev sahipliği sergiledi.
ÜNLÜ İSİMLER KATILDI
Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Emniyet Müdürü Uğur Bilgili başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi, nikaha katılım gösterdi.
BÜYÜKAKIN KIYDI
Genç çiftin nikahını Tahir Büyükakın kıyarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘3 çocuk’ hatırlatmasını yaptı. Ardından da aile cüzdanını, Nazlı Höbek’e takdim etmesi için Fikri Işık’a verdi. Evlilik ve aile müessesesinin önemine vurgu yapan Fikri Işık da, “Nazlı Höbek’i çocukluğundan bu yana tanırım. Evlendiğini görmek güzel bir duydu. Bu nedenle aile cüzdanını kendisine vermek istiyorum” dedi. Nikah işleminin ardından uzun takı kuyruğu oluşurken, katılımcılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

Bizde Bölge Haber Gazetesi olarak çiftimize mutluluklar diliyoruz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İş ve siyaset dünyası Höbek’in düğününde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!