Tahir Büyükakın

İMO Adayı Engin’in listesinde Gebze etkisi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkan Adayı Dr. Serkan Engin, 13 Şubat Pazar Günü gerçekleşecek oda seçimleri için yönetim kurulu listesini açıkladı. Her kesimi ve tüm Kocaeli’yi kucaklayan listesinde Gebze’den iki, Darıca’dan bir ismi listesine dahil etti.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesinin 13.Dönem Başkan Adayı Dr. Serkan Engin, 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olağan kongre için tüm üyeleri değişimden yana oy kullanmaya davet etti. Genç ve tecrübeli isimlerden oluşan yönetim kurulu adaylarını da belirleyen Engin, 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek seçimlere turuncu liste ile gireceğini açıkladı.

Kocaeli’yi kucaklayan bir liste!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesinin 13.Dönem Başkan Adayı Serkan Engin’in açıkladığı 13 kişiden oluşan yönetim kurulu listesine Gebze’den iki Darıca’dan ise bir isime yer verdi. Gebze merkezde bulunan BİROL Mühendislik Şirketi’nin sahibi Dilek Birol, Gebze Sultan Orhan Mahallesi’nde faaliyet yürüten Yakındoğu Yapı Denetim Şirketi ortağı Murat Sanlı ve Darıca’da faaliyet gösteren ZCB İnşaat Mühendislik Şirketi yöneticisi Zeki Çelikel, Serkan Engin’in yönetim kurulunda yer alacak. 12 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek genel kurulda da Gebze bölgesinden önemli isimlerin yer alacağı konuşuluyor.

Kadınlara pozitif ayrımcılık

Yönetim kurulu listesini açıklayan Dr.Serkan Engin’in listesinde dikkat çeken bir diğer detay ise 13 kişilik yönetim kurulu listesinde 4 kadın isme yer vermesi oldu. İnşaat Mühendisleri Odası’na kayıtlı üyelerin beğeniyle karşıladığı listede, Dilek Birol, Vildan Doğan, Zeynep Akyıldız ve Ayşe Mollaismailoğlu yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İMO Adayı Engin’in listesinde Gebze etkisi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!