İhtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve sıcak yemek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İhtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve sıcak yemek


Çayırova Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.
 
Çayırova Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ve sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Belediyenin hazırladığı gıda kolileri vefa ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

ÇÖLYAK HASTALARINA GIDA PAKETİ

Ramazanda özel gıdaya ulaşmakta zorlanan Çölyak hastaları için hazırlanan glütensiz ürünlerden oluşan gıda paketleri ekipler tarafından çölyak hastalarına ulaştırıldı.

7 GÜN 200 AİLEYE SICAK YEMEK
Vefa ekipleri, elzem sebeplerle yemek yapamayan ihtiyaç sahibi 118 haneye her gün sıcak yemek servisi yapıyor. 4 çeşitten oluşan menü 200 ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırılıyor. Sıcak yemek dağıtımı Ramazan ayı boyunca haftanın 7 günü sürecek.


GELENENEK ÇAYIROVA’DA YAŞATILIYOR
Öte yandan Çayırova Belediyesi, Ramazanda Osmanlı döneminden gelen şerbeti geleneğini Çayırova’da yaşatıyor. Belediye ekipleri tarafından teravih namazı sonrası cemaate ikram edilen şerbet ramazan boyu devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İhtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve sıcak yemek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!