Tahir Büyükakın

İçişleri Bakanı Soylu Kocaeli’de

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, İlimizi Teşrif Etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimizi teşrif eden  İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ilk ziyaretlerini Kocaeli Valiliğine gerçekleştirdi.

İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ve İsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Resul Holoğlu ve Erhan Gülveren, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, İller İdaresi Genel Müdürü H. Kürşat Akbıyık ve beraberindeki heyetin eşlik ettiği İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Sami Çakır ve Saffet Sancaklı, Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik,  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.

 Polis Mangasını selamlayan ve kendisini karşılamak üzere hazır bulunan heyetle tek tek görüşen Bakan Soylu daha sonra Valilik Şeref Defterini imzalayarak Vali Yavuz ile bir süre Valilik Makamında görüşme gerçekleştirdi. Vali Yavuz, Bakan Soylu’ya ilimizi teşriflerinden onur duyduklarını belirterek Valiliğimizi ziyaretlerinden dolayı şükranlarını arz etti.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Makam ziyaretlerinin ardından Kocaeli Güvenlik Toplantısına katıldı.

Sayın Bakanımızın başkanlığında gerçekleşen Kocaeli Güvenlik Toplantısı’nda; Bakan Soylu’ya, Vali Yavuz ve yetkililer tarafından emniyet, asayiş ve genel gündem konularında il brifingi verildi. Daha sonra Sayın Bakanımızın emir ve tavsiyeleri ile hizmet kalitesinin daha artırılması için yapılacak çalışmalar hakkında genel değerlendirmeler yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İçişleri Bakanı Soylu Kocaeli’de

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!