Haliloğlu destek hizmetleri müdürü oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

KOCAELİ ÇAYIROVA SGK Merkezi müdürü olarak görev yaparken ÇAYIROVA Belediyesi Destek Hizmetleri müdürlüğüne atanan. GİRESUN İşinsanı ve bürokratları derneği (GİRİB) Yöneticisi’de olan İbrahim HALİLOĞLU’na Bölge Haber Gazetesi olarak başarılar dileriz .
Sayın HALİLOĞLU kimdir ; 1969 yılında Keşap Yolağzı köyünde dünya geldi. İlk ve Orta tahsilini Yolağzında, lise tahsilini Adapazarı Ticaret Lisesinde tamamladı. KTÜ GİRESUN MYO Muhasebe bölümünden ve AÜ İşletme Fakültesinden mezun olan İbrahim HALİLOĞLU Giresun Adalet Dairesinde memuriyete başladı. 2001 yılında Giresun Sigorta İl Müdürlüğüne naklen, 2007 yılında Rize İl Müdürlüğüne şef olarak atandı. 2007 2011 yıllarında Giresun da şef olarak görev yapan İbrahim HALİLOĞLU 2011 yılında Manisa /Gördes Sosyal Güvenlik Merkezinde merkez müdürü olarak görev yaptı. 2012-2014 yıllarında Bulancak SGM Merkez Müdürü, 2015 yılından itibaren Çayırova Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak görev yapan İbrahim HALİLOĞLU evli ve iki çocuk babasıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haliloğlu destek hizmetleri müdürü oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!