Halil İbrahim ÇETİN’in Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Koronavirüs salgını nedeniyle 2019 yılı Mart ayı ortasından itibaren on-line eğitime geçen okullarımızda yeniden yüz yüze eğitime başlamanın heyecanını ile açıklama yapan Halil İbrahim ÇETİN’den yeni eğitim öğretim yılı mesajı…

Sevgili öğrenciler, uzun süren ayrılıktan sonra bir arada olacağımız dönem için eğitim öğretimi ilgilendiren iş ve işlemler ile ilgili olarak pandemi sonrası sorunsuz yeni başlangıç için bütün önlemlerin alındığını bilmenizi isterim.

Pazartesi günü saat 09:00’da açılış töreninde sınıf listeleri, ders programı, servis işlemleri ve kitap dağıtım işleri törende sizlere resmi şekilde açıklanacaktır. Bütün konularda sorun yaşanmadan eğitim öğretim yılına başlanması için gayret gösteren herkese teşekkür ederim.

Öğrenci okul kıyafeti konusunda okulumuz idaresi ve OAB yönetimi tarafından hiçbir firma, şahıs ve şirket ile anlaşmamız yoktur. Velilerimiz öğrenci okul kıyafetlerini, bütçe ve imkanlarına göre istedikleri yerden alabilirler.

Belirlenen kurallar dahilinde kazasız belasız sağlık içinde başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmek en öncelikli isteğimdir. Öğrencilerimize öğretmenlerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.

Halil İbrahim ÇETİN

Okul Müdürü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halil İbrahim ÇETİN’in Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!