“Ulaşım konusunda kırsalda devrim yaptık”

“Ulaşım konusunda kırsalda devrim yaptık”

GÜNDEM 22.08.2021 00:48:14 0
“Ulaşım konusunda kırsalda devrim yaptık”

Başkan Büyükakın, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ersoy ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Birliktelikte, “Bakınız kırsalda ulaşım noktasındaki değişim, vatandaşımız tarafından takdirle karşılanıyor. Aslında biz kırsalda ulaşım konusunda bir devrim yaptık” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ersoy ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ortak akıl ve kenti tüm dinamikleriyle yönetme anlayışında muhtarları çok büyük bir ortak olarak gördüklerini dile getiren Başkan Büyükakın, “Seçilmişler olarak vatandaşlarımızın istek ve taleplerine cevap vermek elbette görevimizdir. Bunun için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kıymetli muhtarlarımızdan gelen talepler başta olmak üzere sahadaki ihtiyaçların karşılanması için Muhtarlar Dairemizi güçlendirdik. A Takımı gibi çok önemli bir hizmetin adımını attık” dedi.

“KOCAELİ’DE HİÇBİR VATANDAŞIMIZ AÇ VE AÇIKTA KALMAMALIDIR”

Muhtarlar Dairesi’nin daha fazla hizmet yapar hale getirilmesine değinen Başkan Büyükakın, “Bununla birlikte dairemizin kabiliyetini artırdık. Siz muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın derdiyle dertleniyoruz. Şunun altını özellikle çizmek ve bir kez daha tüm muhtarlarımıza da hatırlatmak isterim. Kocaeli’de hiçbir vatandaşımız aç ve açıkta kalmamalıdır. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak çok titiz çalışıyoruz. Ancak bu konuda muhtarlarımızın bize daha fazla yardımcı olması gerekmektedir. Unutmayın açlıktan bu kente biri ağlar ve hele hele ölürse hepimizin vah haline. Şunu da unutmayın ki bir gün hepimiz öleceğiz. Bunun hesabını kesinlikle veremeyiz” dedi.

“BİZLERİN MUTLULUĞU TAM DA BURADA”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak finansal yapının çok güçlü olduğunu dile getiren muhtarlarla olan birlikteliğinde, “Emanetten daha kıymetli bir şey yoktur” ifadelerini de sarf eden Başkan Büyükakın, “Bunu unutmadan bir ahdimiz var. Emanete sahip çıkacağız ve milletimize hizmet edeceğiz. Bakınız kırsalda ulaşım noktasındaki değişim, vatandaşımız tarafından takdirle karşılanıyor. Bizlerin mutluluğu da tam da burada. Annelerimiz, teyzelerimiz, dedelerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız ve engellilerimiz rahat bir şekilde köylerinden arzu ettikleri yerlere gidebiliyorlar mı biz bununla ilgileniyoruz. Aslında biz kırsalda ulaşım konusunda bir devrim yaptık” açıklamasını yaptı.

“YENİLİK VATANDAŞLARIMIZIN BÜYÜK TAKDİRİNİ ALDI”

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ersoy ise, “Tahir Başkanım bizi ağırladığınız ve misafir ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Muhtarlar olarak şehrimize kattığınız değerler ve hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Özellikle kırsalda ulaşım konusundaki yenilik vatandaşlarımızın büyük takdirini aldı. Her şey için sizlere bir kez daha çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haber Editörü

Bölge Haber Editör

admin@bolgehaber.com.tr

En faydalı ve besleyici et seçildi! Değeri yeni anlaşıldı: Faydaları saymakla bitmiyor

Bir Nefes de Sen Ol: Minik Savaşçımız Kerem Balık'a Umut Ol!

Aranan şahıs operasyonla yakalandı

İktidara giden yolun ilk işaret fişeğini Gebze’den atıyoruz

Marmara KAISİAD’ta yeni başkan İlhan Şen oldu

6 kişi yakalandı

Dolandırıcılık suçundan aranan şahız yakalandı

Adrenalin ve Taktik Bir Arada: Airsoft Deneyimi Şehir Merkezinde

"Erişilebilir Türkiye" Vizyonu İçin Dev Adım: Bakanlık Ve Beyazay Ankara’da Buluştu

KAISİAD' da Kongre heyecanı

Ünlü İllüzyonist Aref, Gebze'de Sihir Dolu Bir Gece Yaşattı!

Uyuşturucuya darbe üstüne darbe

Çayırovalı yüzücüden 4 madalya birden

Kuzuyayla’ya kapalı yürüyen bant geliyor

Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımı Lige Fırtına Gibi Başladı

KSO Başkanı Zeytinoğlu 2025 yılı üçüncü çeyrek büyüme oranını değerlendirdi

Tır sürücüsünün acı sonu

Kocaeli’de 2,6 milyon TL değerinde kaçakçılık operasyonu

Darıca'da 5 katlı bina, kolonlarında çatlak oluştuğu gerekçesiyle tedbir amacıyla tahliye edildi.

Darıcalı çocuklar Gazze için sahneye çıktı

Başkan Büyükgöz Geçici Kaymakamlık Binasını İnceledi

Yapay zekâ, Kongre Merkezi’nde müzikle coştu

Polisin durdurduğu şüpheli bakın kim çıktı:

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'nın Kocaeli Huzur Ve Güvenlik Toplantısı

Katil annenin ifadesi kan dondurdu!

Kocaeli Savunma Sanayii İl Buluşması

Sinekle mücadele sonbaharda da hız kesmiyor

Öğretmenler Günü Darıca’da Eğlenceyle Birleşti

Gebze bölgesinde kesintisiz ulaşım seferberliği

Öğrenciler "Bir Bot Bir Mont" Kampanyası ile Malatya’ya Ulaştılar

Yükleniyor