Normal sezonu da namağlup olarak şampiyon tamamlayan mor beyazlı temsilcimiz Gebze Birlik Spor Kulübü, son maçında deplasmanda Kullar 1975'i Muhammed, İbrahim ve Yiğit'in golleri ile 3-2 yenerek playoff ligini de 1.sırada tamamladı ve şampiyon oldu.
Önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle şampiyonluk kupasını kaldıracak olan Gebze Birlik FK.'nın Başkanı Şener Yilmaz " Playoffu zirvede tamamlayan ve şampiyon olan futbolculafımızı tebrik ediyorum..2022 yılında kurulan takımımız 3 yılsa 3 kez şampiyon olarak gelecek yıllardaki hedeflerimizin önünü açtı. Şampiyonluk kupamızla buluşacağımız küçük bir tören yapacağız. Gelecek sezon Gebzemizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olmanın gururu içindeyiz. Bu bizim adımıza çok önemli bir sorumluluk. Bölgemiz futbolunu en üst düzeyde temsil etmek için BAL sezonu hazırlıklarına şimdiden start vereceğiz " dedi.
Geçtiğimiz hafta BAL'a yükselmeyi garantileyen bölgemizin bir diğer temsilcisi Darıca Türkeli Gençlikspor, kendi sahasında Bağdatspor'a 1-0 yenilmesine rağmen playoff grubunu 2.sırada tamamlayarak sezonu kapattı.
BAL liginde ise 49 puanlı temsicimiz Darıca Gençler Birliği, Kocaeli Bölgesi takımlarından Gölcükspor'un yükselme grubu maçlarında başarılı olması ve 3.lige çıkması durumunda BAL'da kalacak. Gölcükspor'un başarısız olması durumunda ise sarı yeşilli temsicimiz 50 yıl sonra Süper Amatör Lig'e düşecek.