Körfez’deki Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Körfez’deki Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

GÜNDEM 21.02.2024 19:05:42 0
Körfez’deki Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Güçlü yatırımlarla Kocaeli’nin daha sağlam altyapıya kavuşması için yatırım seferberliği sürdüren İSU Genel Müdürlüğünün kırsal mahallelerdeki çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımlar ile cazibe merkezlerine dönüşen kırsal mahallelere tersine göç yaşanıyor. Nüfus artışının gözlemlendiği bu bölgelerde altyapı hatlarında yaşanabilecek olası problemlerin önüne geçmek adına altyapı hatlarını yenileyen İSU Genel Müdürlüğünün Körfez ilçesine bağlı Cumaköy, Dereköy, Himmetli, Karagöllü, İlimtepe, Kutluca, Karayakuplu, Esentepe, Sipahiler ve Demirciler Mahalleri’nde gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları, aralıksız devam ediyor.

İÇME SUYU, KANALİZASYON VE YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENİYOR
Körfez ilçesine bağlı 10 mahallede gerçekleşen altyapı çalışmaları kapsamında Cumaköy Mahallesi'ne 1.258 metre uzunluğunda yeni içme suyu ve 2.578 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı imalatı yapıldı. Dereköy Mahallesi'nde toplamda 1.850 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ve 480 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı yapıldı. Himmetli Mahallesi'nde 2.290 metre kanalizasyon ve 320 metre yağmur suyu hattı inşa edildi. Sipahiler Mahallesi'nde 2.350 metre, Karagöllü Mahallesi'nde 1.840 metre, İlimtepe Mahallesi'nde 550 metre ve Esentepe Mahallesi'nde 320 metre yeni kanalizasyon hattı ile Demirciler Mahallesi'nde gerçekleşen 2.350 metrelik yeni içme suyu hattının inşa çalışmaları da tamamlandı. Kutluca Mahallesi'nde, 3.700 metrelik içme suyu hattının 2.000  metresi tamamlandı, kalan 1.700 metre için çalışmalar sürüyor. Ayrıca, mahalleye yapılacak toplam 5.800 metrelik yeni kanalizasyon hattının 610 metresi tamamlandı, 5.190 metrelik kısmı için çalışmalar hızla devam ediyor. Karayakuplu Mahallesi'nde ise toplam 1.650 metre yeni kanalizasyon hattı inşa edildi. 3.450 metrelik içme suyu hattının 1.900 metresi tamamlanırken kalan 1.550 metrelik kısım için ise çalışmalar aralıksız devam ediyor.

KALİTELİ VE KESİNTİSİZ ALTYAPI
İSU Genel Müdürlüğünün bölgede devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölge halkı, daha kaliteli ve daha sağlıklı altyapı hatlarına kavuşmuş olacak.

Haber Editörü

Bölge Haber Editör

admin@bolgehaber.com.tr

Vali Aktaş ve Başkan Büyükakın Gebzeli Vatandaşlarla

Büyükşehir bandosundan Ramazan’a özel konser

İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Vali Aktaş Başkanlığında Gerçekleşti

Denizlerimizde (Batı Karadeniz ve Marmara’da) Fırtına Bekleniyor!

İLKÇEV izcileri Gebze Sehitliği'ni ziyaret etti.

Kocaeli protokolü yetimlerle iftarda buluştu

Gebze ile Stambolovo Arasında Kardeşlik Protokolü

Gebze’den Çanakkale’ye Giden Sporcuları; “Güzide” Gençler Karşıladı

Dilovası’nda Yetim ve Görme Engellilerle Anlamlı İftar

Anahtar Parti Darıca’da mahalle temsilcilikleri kuruluyor

İSU’dan Kartepe’ye 554 Milyon’luk Rekor Yatırım

Başkan Büyükakın, “Çanakkale ruhumuz ilelebet yaşayacaktır”

SOLOTÜRK Ekibinden Vali İlhami Aktaş’a Ziyaret

Türk halk oyunları ekibi, il şampiyonu oldu

4 Duvar Derneği Genel Başkanı Özkan Yormaz'dan Çok Anlamlı Ramazan Tebriği!

Abdurrahman Aslantaş’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Bölgemizde Zirai Don Hadisesi Bekleniyor !

Karabağlar iftarda bir araya geldiler

Mezarlıklarda bayram öncesi çalışmalar

Çanakkale Zaferinin 110. Yıldönümünde; Gebze’den Çanakkale’ye Bisiklet Turu

Mutlu Şehir Okulları’nda ebeveyn tutumları konuşuldu

Arzu Arslan, Anahtar Parti’de: “Yeniden Büyük Türkiye İçin Bu Yoldayım”

Aktaş Çifti, İftar Programında Yetim Çocuklarımızla Bir Araya Geldi

Akın Yeşilyurt' a siyasi görev

Marmara KAISİAD İftar Programında Yoğun İlgi

Marmara KAISİAD Gençlik Kollarında Karabağ Dönemi

Abdurrahman Aslantaş TOBB Ticaret Odaları Konseyine Seçildi

Gebze’nin “Efeleri” Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

BAH Darıca Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nca 'Obezite Cerrahi Uygulama Merkezi Belgesi' ile tescillendi

GTÜ ile Faydasıçok Eğitim Vakfı İş Birliği

Yükleniyor