Körfez’deki Çalışmalar Aralıksız Sürüyor
Körfez’deki Çalışmalar Aralıksız Sürüyor
Güçlü yatırımlarla Kocaeli’nin daha sağlam altyapıya kavuşması için yatırım seferberliği sürdüren İSU Genel Müdürlüğünün kırsal mahallelerdeki çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımlar ile cazibe merkezlerine dönüşen kırsal mahallelere tersine göç yaşanıyor. Nüfus artışının gözlemlendiği bu bölgelerde altyapı hatlarında yaşanabilecek olası problemlerin önüne geçmek adına altyapı hatlarını yenileyen İSU Genel Müdürlüğünün Körfez ilçesine bağlı Cumaköy, Dereköy, Himmetli, Karagöllü, İlimtepe, Kutluca, Karayakuplu, Esentepe, Sipahiler ve Demirciler Mahalleri’nde gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları, aralıksız devam ediyor.
İÇME SUYU, KANALİZASYON VE YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENİYOR
Körfez ilçesine bağlı 10 mahallede gerçekleşen altyapı çalışmaları kapsamında Cumaköy Mahallesi'ne 1.258 metre uzunluğunda yeni içme suyu ve 2.578 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı imalatı yapıldı. Dereköy Mahallesi'nde toplamda 1.850 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ve 480 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı yapıldı. Himmetli Mahallesi'nde 2.290 metre kanalizasyon ve 320 metre yağmur suyu hattı inşa edildi. Sipahiler Mahallesi'nde 2.350 metre, Karagöllü Mahallesi'nde 1.840 metre, İlimtepe Mahallesi'nde 550 metre ve Esentepe Mahallesi'nde 320 metre yeni kanalizasyon hattı ile Demirciler Mahallesi'nde gerçekleşen 2.350 metrelik yeni içme suyu hattının inşa çalışmaları da tamamlandı. Kutluca Mahallesi'nde, 3.700 metrelik içme suyu hattının 2.000 metresi tamamlandı, kalan 1.700 metre için çalışmalar sürüyor. Ayrıca, mahalleye yapılacak toplam 5.800 metrelik yeni kanalizasyon hattının 610 metresi tamamlandı, 5.190 metrelik kısmı için çalışmalar hızla devam ediyor. Karayakuplu Mahallesi'nde ise toplam 1.650 metre yeni kanalizasyon hattı inşa edildi. 3.450 metrelik içme suyu hattının 1.900 metresi tamamlanırken kalan 1.550 metrelik kısım için ise çalışmalar aralıksız devam ediyor.
KALİTELİ VE KESİNTİSİZ ALTYAPI
İSU Genel Müdürlüğünün bölgede devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölge halkı, daha kaliteli ve daha sağlıklı altyapı hatlarına kavuşmuş olacak.
Gebze’de ara tatil Büyükşehir’le şenlendi
Denizlerimizde (Batı Karadeniz) Fırtına Bekleniyor!
Vali İlhami Aktaş, Roman Vatandaşlarımız ile Romanlar İftar Buluşmasında Bir Araya Geldi
Kocaeli’ye özgü ürünler Hatıra Mağazası’nda
AK Parti Kocaeli’de İftar Sonrası Tartışma
Adem Doğrul, Gebze’yi İftar Sofrasında Buluşturdu!
MHP Gebze’de İlçe Başkanı Değişti
Samsunlular İftarda Buluştu
Gebze Ülkü Ocakları’ndan Gövde Gösterisi: Binler İftar Sofrasında Buluştu!
Gebze Belediyesi’nin “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” Sergisi Açıldı
MHP'den kanun teklifi: 18 yaş altına dövme yasağı
Dilovası'nda sahte şampuan fabrikasına baskın! 40 milyonluk vurgun engellendi
KASİAD’ın iftarında LÖSEV' e büyük destek
Çayırova Kars, Ardahan, Iğdır Kültür Ve Dayanışma Derneği’nden İftar Ve Dünya Kadınlar Günü Kutlaması
Beylikbağı’na Değer Katan Sosyal Yaşam Alanı: Güzide Cafe & Restoran
105 Milyonluk Dev Vurgun! Kocaeli Merkezli Operasyonda 23 Kişi Yakalandı
Kocaeli'de uyuşturucu operasyonlarında 18 tutuklama
Kocaeli'de 1 Milyonluk Kaçakçılık Operasyonu!
Öğrenciler İstedi, Başkan Dokuzlar Yaptı: Sahurda Menemen Sürprizi
Şehir Tiyatroları, Ramazan’a renk katıyor
Seka Park’ın estetik görünümü güçlendi
Hasan Soba' dan Ramazan Mesajı
Gebze Ülkü Ocakları’ndan Gövde Gösterisi: "Birlik ve Beraberlik Toyu" Gerçekleşti
KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
Başkan Büyükgöz'den Okullara Ziyaret
Her Hafta Olduğu Gibi Bu Hafta Da Başkan Büyükgöz Gkm'de Çocuklarla Bir Araya Geldi
Dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı
Gebze Ticaret Odası İhracatın Liderleri’ni Ödüllendirdi, Ardından Üst Düzey İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
MHP’nin Kendine Has Temayülleri Vardır
Kosova ve Türkiye Arasında Yeni Danışmanlık Köprüsü: Tree Consulting ile Stratejik İş Birliği
Yükleniyor


