Hal çalışanlarına Covid-19 eğitimi
Hal çalışanlarına Covid-19 eğitimi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gıda ile temas halinde olan sebze, meyve ve balık hallerindeki çalışanlara Covid-19 tedbirlerine yönelik eğitim verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu, sıklıkla temas ettiği düşünülen yerlerde ve ön planda olan meslek gruplarına yönelik Covid-19 eğitimleri devam ediyor. Daha önce İl Emniyet Müdürlüğü, berberler, kuaförler, okul kantinleri, anaokulu, kreş, ticari taksiler ve taksi duraklarında çalışan personele yönelik verilen eğitimler bu kez sebze, meyve ve balık hallerinde çalışanlara verildi.
ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Haller Şube Müdürlüğüne bağlı İzmit balık pazarı, Balıkhan Balık Pazarı, Başiskele Sebze-Meyve Hali, Başiskele Balık Hali, Karamürsel Ereğli Balık Hali, Gebze Sebze-Meyve Hali’nde düzenlenen Covid-19 tedbirleri eğitimini Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık işleri Şube Müdürlüğü Eğitim birimi tarafından verildi. Eğitimde, bulaşma riskinin gıda ile temas halinde taşıdığı riskler ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi verildi.
TEMİZLİK MASKE VE MESAFE
Covid-19 salgını hakkında bilgi verilen eğitimlerde, vaka sayılarının düşmesinde temizlik, maske ve mesafe kurallarından geçtiği belirtildi. Hallerde çalışan personelle verilen eğitimlerde müşterilere yönelik tedbirler, personeli korumaya yönelik tedbirler, ortam temizliği ve dezenfeksiyon başlıklarına değinildi.
MÜŞTERİ ÖNLEMLERİ
Hallerde gerçekleşen alışveriş sırasında en önemli kuralın mesafe olduğuna dikkat çekildi. Alışveriş sırasında 1 metrelik sosyal mesafe, müşterilerin ödemelerinde tercihen temassız ödeme, müşterilerinde alışveriş sırasında maske takması, müşterilerin yüzeylere ve ürünlere dokunmaması gerekliliği ve dokunmaları halinde el antiseptiği kullanılması gerektiği ifade edildi. Ayrıca hallerde Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 tedbirleri kapsamında yayınlanan afişlerin bulundurulması gerektiği aktarıldı. Büyükşehir Belediyesi Covid-19 tedbirleri kapsamında olabilecek eğitim taleplerine yönelik eğitimler vermeye devam edecek. Eğitim talep edecek olan kurumların 153 Çağrı Merkezi’ni aramaları yeterli.
Ümit ÜLKERGebze Belediyesi’nin “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” Sergisi Açıldı
MHP'den kanun teklifi: 18 yaş altına dövme yasağı
Dilovası'nda sahte şampuan fabrikasına baskın! 40 milyonluk vurgun engellendi
KASİAD’ın iftarında LÖSEV' e büyük destek
Çayırova Kars, Ardahan, Iğdır Kültür Ve Dayanışma Derneği’nden İftar Ve Dünya Kadınlar Günü Kutlaması
Beylikbağı’na Değer Katan Sosyal Yaşam Alanı: Güzide Cafe & Restoran
105 Milyonluk Dev Vurgun! Kocaeli Merkezli Operasyonda 23 Kişi Yakalandı
Kocaeli'de uyuşturucu operasyonlarında 18 tutuklama
Kocaeli'de 1 Milyonluk Kaçakçılık Operasyonu!
Öğrenciler İstedi, Başkan Dokuzlar Yaptı: Sahurda Menemen Sürprizi
Şehir Tiyatroları, Ramazan’a renk katıyor
Seka Park’ın estetik görünümü güçlendi
Hasan Soba' dan Ramazan Mesajı
Gebze Ülkü Ocakları’ndan Gövde Gösterisi: "Birlik ve Beraberlik Toyu" Gerçekleşti
KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
Başkan Büyükgöz'den Okullara Ziyaret
Her Hafta Olduğu Gibi Bu Hafta Da Başkan Büyükgöz Gkm'de Çocuklarla Bir Araya Geldi
Dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı
Gebze Ticaret Odası İhracatın Liderleri’ni Ödüllendirdi, Ardından Üst Düzey İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
MHP’nin Kendine Has Temayülleri Vardır
Kosova ve Türkiye Arasında Yeni Danışmanlık Köprüsü: Tree Consulting ile Stratejik İş Birliği
Benliahmet Köyü Derneği’nden Görkemli Kaz Gecesi
GETİP 'İş Dünyası Buluşması' programı gerçekleşti
Berat Kandilimiz Mubarek Olsun
Berat Kandilimiz Mubarek Olsun
Berat Kandilimiz Mubarek Olsun
Berat Kandilimiz Mubarek Olsun
Berat Kandilimiz Mubarek Olsun
Berat Kandilimiz Mubarek Olsun
Berat Kandilimiz Mubarek Olsun
Yükleniyor


