GTÜ'den açıklama

GTÜ'den açıklama

GÜNDEM 10.07.2020 17:47:51 0
GTÜ

Bir süre öncesi kamuoyunda yer alan bazı haberler ve iddialar üzerine Gebze Teknik Üniversitesi tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Gebze Teknik Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi : ' Gebze Teknik Üniversitesi Türkiye’nin ilk 10 araştırma üniversitesinden birisidir. Bu vasfı ile hem ulusal hem de uluslararası birçok sıralamada Türkiye’den dereceye girmeye hak kazanan, bünyesinde barındırdığı 180’den fazla araştırma laboratuvarı ile bilimsel faaliyetlerine devam eden ülkemizin önemli üniversitelerinden birisi konumundadır.

07.07.2020 tarihinde Rektör Prof. Dr. Muhammed Hasan ASLAN tarafından üniversitemizin son iki yılının değerlendirildiği basın buluşmasında, toplantıya katılım gösteren gazetecilerimiz için, üniversitemiz arazisi içerisinde bulunan zeytin ağaçlarından elde edilen ‘hediyelik’, parayla satılmayan zeytinyağı takdim edilmiştir. Belirtmek isteriz ki mevzu bahis hediyelik zeytinyağları 2015 yılından beri üretilmektedir.

Basın toplantısında üniversitemiz bünyesinde yapılan Covid-19 aşı çalışmaları, yine üniversitemizin hiçbir maddi kazanç elde etmediği Covid-19 tanı merkezinin nasıl, hangi süreçlerde kurulduğu ve şu an ki durumunun ne olduğu gibi konular Rektör Prof. Dr. Muhammed Hasan ASLAN tarafından detaylı  slayt sunumları eşliğinde basın mensupları ile paylaşılmıştır.

Basın toplantısı takip edilmeden sadece bir fotoğraf üzerinden kurgulanan her türlü yazı, hem üniversitemizi hem de üniversitemize adını veren Gebze’mizi karalayıcı bir vasfa sahiptir.

Toplam 69 sayfadan oluşan ve içerik başlıkları, güncel ulusal ve uluslararası sıralamalar, akademik gelişmeler, uluslararasılaşma, mali durum, GTÜ Teknopark, vakıf çalışmaları, işbirliği - protokoller, lise ile ilişkiler, öğrenci başarıları şeklinde olan sunum yerinde takip edilmiş olsaydı böyle bir yazının asla yazılamayacak olduğu aşikardır.

Bu vesile ile basın toplantımıza katılıp, üniversitemiz adına yapılan açıklamaları objektif bir şekilde kamuoyu ile paylaşan tüm basın çalışanlarımıza da teşekkürlerimizi borç biliriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'

Haber Editörü

bilgiliadam

admin@invoiceplane.com

Vali Aktaş ve Başkan Büyükakın Gebzeli Vatandaşlarla

Büyükşehir bandosundan Ramazan’a özel konser

İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Vali Aktaş Başkanlığında Gerçekleşti

Denizlerimizde (Batı Karadeniz ve Marmara’da) Fırtına Bekleniyor!

İLKÇEV izcileri Gebze Sehitliği'ni ziyaret etti.

Kocaeli protokolü yetimlerle iftarda buluştu

Gebze ile Stambolovo Arasında Kardeşlik Protokolü

Gebze’den Çanakkale’ye Giden Sporcuları; “Güzide” Gençler Karşıladı

Dilovası’nda Yetim ve Görme Engellilerle Anlamlı İftar

Anahtar Parti Darıca’da mahalle temsilcilikleri kuruluyor

İSU’dan Kartepe’ye 554 Milyon’luk Rekor Yatırım

Başkan Büyükakın, “Çanakkale ruhumuz ilelebet yaşayacaktır”

SOLOTÜRK Ekibinden Vali İlhami Aktaş’a Ziyaret

Türk halk oyunları ekibi, il şampiyonu oldu

4 Duvar Derneği Genel Başkanı Özkan Yormaz'dan Çok Anlamlı Ramazan Tebriği!

Abdurrahman Aslantaş’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Bölgemizde Zirai Don Hadisesi Bekleniyor !

Karabağlar iftarda bir araya geldiler

Mezarlıklarda bayram öncesi çalışmalar

Çanakkale Zaferinin 110. Yıldönümünde; Gebze’den Çanakkale’ye Bisiklet Turu

Mutlu Şehir Okulları’nda ebeveyn tutumları konuşuldu

Arzu Arslan, Anahtar Parti’de: “Yeniden Büyük Türkiye İçin Bu Yoldayım”

Aktaş Çifti, İftar Programında Yetim Çocuklarımızla Bir Araya Geldi

Akın Yeşilyurt' a siyasi görev

Marmara KAISİAD İftar Programında Yoğun İlgi

Marmara KAISİAD Gençlik Kollarında Karabağ Dönemi

Abdurrahman Aslantaş TOBB Ticaret Odaları Konseyine Seçildi

Gebze’nin “Efeleri” Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

BAH Darıca Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nca 'Obezite Cerrahi Uygulama Merkezi Belgesi' ile tescillendi

GTÜ ile Faydasıçok Eğitim Vakfı İş Birliği

Yükleniyor