GTO Nisan Ayı Meclis Ve Müşterek Meslek Komite Toplantısını Afyon’da Gerçekleştirdi
GTO Nisan Ayı Meclis Ve Müşterek Meslek Komite Toplantısını Afyon’da Gerçekleştirdi
GTO Nisan Ayı Meclis Ve Müşterek Meslek Komite Toplantısını Afyon’da Gerçekleştirdi
Gebze Ticaret Odası’nın Nisan Ayı Meclis ve Müşterek Meslek Komite Toplantısı, 25-27 Nisan 2025 tarihleri arasında Afyon’da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya; Meclis Başkanımız Sn. Oğuz Şerifalioğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Sn. Mikdat Aydın ve Sn. Kayhan Özler, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. Nail Köse, Sn. Sezgin Tekeli, Sn. Yücel Yılmazel ve Sn. Sinan Yücel ile birlikte Meclis ve Meslek Komite Üyelerimiz, Disiplin Kurulumuz, Kadın ve Genç Girişimcilerimiz katılım sağladı.
Çalıştayın ilk etkinliği, ekip ruhunu ve birlikte çalışmanın gücünü pekiştirmek amacıyla Dilek
Koyuncu ve Neslihan Divan tarafından düzenlenen “Takım Ruhu ve Güç Birliği” atölyesi oldu.
Katılımcılar, interaktif uygulamalar eşliğinde takım motivasyonu ve iş birliğinin önemini yeniden deneyimleme fırsatı buldu.
Meclis Toplantısı ve Stratejik Değerlendirme
Meclis Başkanı Sn. Oğuz Şerifalioğlu başkanlığında gerçekleştirilen Nisan Ayı Meclis Toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Abdurrahman Aslantaş, Gebze ve bölgesinin ekonomik potansiyeline dikkat çekerek, bugüne kadar hayata geçirilen yüksek katma değerli projelerden ve geleceğe dönük hedeflerden söz etti. Dünyadaki değişimi anbean takip edip bu değişime hızla uyumlu hale gelen, hatta değişimi başlatan firmaların sadece ayakta kalmayarak, geleceğin öncü firmaları arasında yerini alacağına değinen Başkan Aslantaş konuşmasının devamında “Bugün burada yalnızca yakın geleceğimizi değil, orta ve uzun vadede yapabileceklerimizi de değerlendirmek üzere bir araya geldik. Stratejik planlarımızı oluştururken siz kıymetli üyelerimizin görüş ve önerileri bizler için büyük önem taşımakta. Birlikte hareket ederek bölgemiz ve ülkemiz için değer üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Toplantının ardından düzenlenen SWOT Analizi çalışması ile 2026-2029 Stratejik Vizyon Belgesi kapsamında yer alması gereken öncelikli konu başlıkları belirlendi.
Eğitim Programlarıyla Zenginleşen Çalıştayda, Sn. Dr. Cengiz Tavukçuoğlu tarafından gerçekleştirilen “İş Yaşamında Kuşak Yönetimi, Etkili İletişim ve Protokol Kuralları” başlıklı eğitim, akademik içerik ile uygulamalı örnekleri bir araya getirerek katılımcılara keyifli ve öğretici bir deneyim sundu. Günün son oturumunda ise İstanbul Ticaret Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Öykü İyigün tarafından “Dijitalleşme ve Yapay Zeka Uygulamalarının İş Hayatına ve Yaşamımıza Etkileri” başlıklı sunum gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören ve interaktif bir ortamda gerçekleşen sunumda, yapay zekâ teknolojilerinin sunduğu fırsatlar ve dijital dönüşüm süreçleri detaylı biçimde ele alındı.
Son olarak, Dilek Koyuncu ve Neslihan Divan tarafından düzenlenen “Yaşam Motivasyonu ve İz Bırakmak” atölyesi ile katılımcılar, kişisel motivasyonlarını artırmaya ve iş yaşamında fark yaratmaya yönelik değerli kazanımlar elde etti.
Geleceğe Yön Veren Kararlar
SWOT Analizi çalışması ile 2026-2029 Stratejik Vizyon Belgesi kapsamında yer alması gereken öncelikli konu başlıkları belirlendi. Düzenlenen eğitim ve atölyelerde İş Yaşamında Kuşak Yönetimi, Etkili İletişim ve Protokol Kuralları, Dijitalleşme ve Yapay Zeka Uygulamalarının İş Hayatına ve Yaşamımıza Etkileri ve ekip ruhunu geliştirmeye ve ortak akıl oluşturmaya yönelik atölye çalışması sayesinde üyelerimiz, kişisel motivasyonlarını artırma ve iş yaşamında fark yaratma konusunda değerli kazanımlar elde etti.
Gebze Ticaret Odası ailesi olarak, çalıştay kapsamında alınan tüm kararların bölgemize, iş
dünyamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder; emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
AK Parti Kocaeli’de İftar Sonrası Tartışma
Adem Doğrul, Gebze’yi İftar Sofrasında Buluşturdu!
MHP Gebze’de İlçe Başkanı Değişti
Samsunlular İftarda Buluştu
Gebze Ülkü Ocakları’ndan Gövde Gösterisi: Binler İftar Sofrasında Buluştu!
Gebze Belediyesi’nin “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” Sergisi Açıldı
MHP'den kanun teklifi: 18 yaş altına dövme yasağı
Dilovası'nda sahte şampuan fabrikasına baskın! 40 milyonluk vurgun engellendi
KASİAD’ın iftarında LÖSEV' e büyük destek
Çayırova Kars, Ardahan, Iğdır Kültür Ve Dayanışma Derneği’nden İftar Ve Dünya Kadınlar Günü Kutlaması
Beylikbağı’na Değer Katan Sosyal Yaşam Alanı: Güzide Cafe & Restoran
105 Milyonluk Dev Vurgun! Kocaeli Merkezli Operasyonda 23 Kişi Yakalandı
Kocaeli'de uyuşturucu operasyonlarında 18 tutuklama
Kocaeli'de 1 Milyonluk Kaçakçılık Operasyonu!
Öğrenciler İstedi, Başkan Dokuzlar Yaptı: Sahurda Menemen Sürprizi
Şehir Tiyatroları, Ramazan’a renk katıyor
Seka Park’ın estetik görünümü güçlendi
Hasan Soba' dan Ramazan Mesajı
Gebze Ülkü Ocakları’ndan Gövde Gösterisi: "Birlik ve Beraberlik Toyu" Gerçekleşti
KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
Başkan Büyükgöz'den Okullara Ziyaret
Her Hafta Olduğu Gibi Bu Hafta Da Başkan Büyükgöz Gkm'de Çocuklarla Bir Araya Geldi
Dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı
Gebze Ticaret Odası İhracatın Liderleri’ni Ödüllendirdi, Ardından Üst Düzey İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
MHP’nin Kendine Has Temayülleri Vardır
Kosova ve Türkiye Arasında Yeni Danışmanlık Köprüsü: Tree Consulting ile Stratejik İş Birliği
Benliahmet Köyü Derneği’nden Görkemli Kaz Gecesi
GETİP 'İş Dünyası Buluşması' programı gerçekleşti
Berat Kandilimiz Mubarek Olsun
Berat Kandilimiz Mubarek Olsun
Yükleniyor


