Gönüllere Dokunuldu

Gönüllere Dokunuldu

GÜNDEM 1.01.2022 13:47:55 0
Gönüllere Dokunuldu

Valimiz Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları ve gazilerimiz ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor. 
 
Gönlü alınmayan tek bir şehit yakını ve gazimiz kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarımız, ilimiz genelinde yaptıkları hane ziyaretlerine bugün de Gebze ve Gölcük ilçemizde devam ettiler.

Gebze İlçemizde Ziyaretler Gerçekleştirildi

Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan ve görev yaptığı her yerde başarı ile uyguladığı Gönülden Gönüle projesi kapsamında, bugün Gebze ilçemizde ikamet eden 3 Şehit ailesi ile 11 gazi ve gazi ailesini hanelerinde ziyaret eden, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Dursun Balaban, onlarla hemhal olarak hayır dualarını almaya, gönül köprüleri kurmaya devam etti. 

Şehitlerimizin Emanetleri ve Onur Abidelerimiz Ziyaret Edildi

İlk olarak Şehidimizin emanetleriyle bir araya gelen ve onlarla hasbihal eden Vali Yardımcısı Dursun Balaban; Gebze ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden Şehitlerimiz; Serdal Koçak, Oğuzhan Demir ve Şahin Çetin’in emanetlerini ziyaret edip, sabırlar diledi.

Ziyaretlerinin devamında Gazilerimiz; Mustafa Koç, Celal Ersen, Cemal Uslu, Yılmaz Yıldırım, Sabri Gün, Muharrem Öztürk, İbrahim Sabahattin Gürbıyık, Behçet Tingoz, Naim Koçar, Camal Uluçay ve Mustafa Malkoç’un evlerine misafir olan Vali Yardımcısı Dursun Balaban, onur abidelerimizle yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu.

Gölcük İlçemizde Ziyaretler Gerçekleştirildi

Gölcük ilçemizde ikamet eden 4 Şehit ailesi ile 11 gazi ve gazi ailesini hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Ali Ada, hatırlarını sorarak hayır dualarını aldı. 


Şehitlerimizin Baba Ocakları ve Kahraman Gazilerimiz Ziyaret Edildi

Gölcük ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden Şehitlerimiz; İbrahim Geçer, Mustafa Yavaş, Süleyman Kavas ve Erdoğan Çakır’ın emanetlerini ziyaret edip, sabırlar diledi.

Gazilerimiz; Osman Karahasanoğlu, İsmail Kahraman, Recep Şahin, Yahya Cafer Taşın, Abdullatif Okyar, Sebahattin Bülbül, Alaattin Ekinci, Azem Barutçu, Ahmet Fahri Erbaş, Ramazan Karakullukçu, Nurhan Yazıcı’nın evlerine misafir olan, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ali Ada, onur abidelerimizle yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu.

 
Gazilerimiz ile bir süre hasbihal eden Vali Yardımcılarımız: “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri ve kahraman gazilerimiz için ne yapsak azdır. Şehitlerimizin ve kahraman Gazilerimizin sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyoruz. Allah sizleri sevdiklerinizle cennetinde buluştursun.” diyerek Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını ilettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı onur duyduklarını belirten gazilerimiz ve şehitlerimizin aileleri Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ileterek: “Hatırlanmak çok güzel. Her zaman yanımızda olan, bizleri unutmayan Sayın Valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek, memnuniyetlerini belirttiler.

Haber Editörü

bilgiliadam

admin@invoiceplane.com

İktidara giden yolun ilk işaret fişeğini Gebze’den atıyoruz

Marmara KAISİAD’ta yeni başkan İlhan Şen oldu

6 kişi yakalandı

Dolandırıcılık suçundan aranan şahız yakalandı

Adrenalin ve Taktik Bir Arada: Airsoft Deneyimi Şehir Merkezinde

"Erişilebilir Türkiye" Vizyonu İçin Dev Adım: Bakanlık Ve Beyazay Ankara’da Buluştu

KAISİAD' da Kongre heyecanı

Ünlü İllüzyonist Aref, Gebze'de Sihir Dolu Bir Gece Yaşattı!

Uyuşturucuya darbe üstüne darbe

Çayırovalı yüzücüden 4 madalya birden

Kuzuyayla’ya kapalı yürüyen bant geliyor

Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımı Lige Fırtına Gibi Başladı

KSO Başkanı Zeytinoğlu 2025 yılı üçüncü çeyrek büyüme oranını değerlendirdi

Tır sürücüsünün acı sonu

Kocaeli’de 2,6 milyon TL değerinde kaçakçılık operasyonu

Darıca'da 5 katlı bina, kolonlarında çatlak oluştuğu gerekçesiyle tedbir amacıyla tahliye edildi.

Darıcalı çocuklar Gazze için sahneye çıktı

Başkan Büyükgöz Geçici Kaymakamlık Binasını İnceledi

Yapay zekâ, Kongre Merkezi’nde müzikle coştu

Polisin durdurduğu şüpheli bakın kim çıktı:

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'nın Kocaeli Huzur Ve Güvenlik Toplantısı

Katil annenin ifadesi kan dondurdu!

Kocaeli Savunma Sanayii İl Buluşması

Sinekle mücadele sonbaharda da hız kesmiyor

Öğretmenler Günü Darıca’da Eğlenceyle Birleşti

Gebze bölgesinde kesintisiz ulaşım seferberliği

Öğrenciler "Bir Bot Bir Mont" Kampanyası ile Malatya’ya Ulaştılar

Özel bireyler, elleriyle hasat yapıp çiçek ekti

Gebze’de Zincirleme Kaza: 3 Araç Çarpıştı, Çok Sayıda Yaralı Var

Yapılan yanlışları yapılmayan doğruları konuşan tek program

Yükleniyor